Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара и моите болни планове!(ах горката)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара и моите болни планове!(ах горката)

И тей де...Скуката си е скука...Пък и реших да придобия собствени впечатления за Уазковите мостове и Витарите на цял мост...Сега явно на форума му има нещо и над половината снимки които искам да кача ще останат за сега не показани...Накратко...Моста беше вече играл роля в пиеса на пружинно окачване.
    Зора е докато отрежеш всичко от витарата...След това няма връщане назад .Целта беше максимално нисък център на тежеста за което исках минимално "ново"надигане на витарата...А и силно исках всички щанги да са максимално близко до хоризонтално положение...Та след леко проучване,срязване и оглед барнах едни сметки и се почна...
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151015_121337593.jpg
Прегледи:1
Размер:128.4 КБ
ID:5695418Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151015_172546099.jpg
Размер:108.1 КБ
ID:5695419Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151015_192312844.jpg
Размер:88.0 КБ
ID:5695420
    Нещата ставаха малко по-бавно от колкото ми се искаше ,но исках да става както трябва...
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151021_143845663.jpg
Прегледи:2
Размер:121.5 КБ
ID:5695422Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151020_180136266.jpg
Размер:117.6 КБ
ID:5695423Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151018_104217198.jpg
Размер:122.3 КБ
ID:5695421Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151205_172111663.jpg
Размер:96.3 КБ
ID:5695424
    Имам още работа по ревизия на дясната сфера ,но всичко по реда си...Ходовете са повече от задоволителни ,но возията е твърдичка...За да не се клати като патка ми се наложи употребата на твърди пружини които пък доведоха до въпросното тръскане ,но предполагам няма пълно щастие когато нещата не се правят с много пари...Друг компромис е ,че заради монтажа на предните носачи от страни на шасито максималния размер на гумите е ограничен до 31" което е и малко нарочно за да не се уливам.С 31" имам всичко което ми трябва...
    Увеличих междуосието с 6см и сега шасито ми е на 38см от земята с 31".Имам 3 градуса надлъжен наклон с 28 градуса завиване...Като цяло съм доволен като изключим ,че забравям за комфорта и някой други черти на независимото...
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Дай да видим уебедката бре Пеши

Коментар

Снимки на лебедката от утре, че на лазера нямаха поръчки за 8 мм и плочата ще е 10mm и утре след вземането и почвам...

Коментар

Давай почвай я и като я свършиш съм нарочил едно местенце за проби
          Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
          КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
            С 31" имам всичко което ми трябва...
            Ооо, колко се лъжеш.
            Независимото окачване отпред дава добра проходимост(докато не се строши каре де), а с целия мост започваш да опираш по коловози и разни други издатини дето са по пътя, и не им е там мястото. За да се върнеш към нормалната витарска проходимост трябват по-големи гуми. Вече го изпитах на свой гръб, та смело го пиша.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Знам ама искам да се самозалъжа ибмислям вариант за 33ки но тогава ще си разваля баланса който бих имал с 31".Просто всичко към момента си е добре, но за 31ца...
              Другия проект който е с независимо предно ще се радва на 33КИ

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Ооо, колко се лъжеш.
                Независимото окачване отпред дава добра проходимост(докато не се строши каре де), а с целия мост започваш да опираш по коловози и разни други издатини дето са по пътя, и не им е там мястото. За да се върнеш към нормалната витарска проходимост трябват по-големи гуми. Вече го изпитах на свой гръб, та смело го пиша.
                Кольо,това му го обяснявах на Петър две години,но той накрая сложи цял мост, и сега вече мечтае за новия си проект с ...НЕЗАВИСИМО...!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X