Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет за лебедка за Витара, къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• съвет за лебедка за Витара, къса база

Здравейте колеги, смятам да си купя лебедка. Ползвам машината предимно за лов и разходка в гората. Вероятността да ползвам лебедката е при по големи снегове и кал, т.е. рядко. Не искам да я монтирам на машината, а да си я нося в купето. Дайте ми идея за параметрите и евентуално марката. Мисля, че трябва да е електрическа . Няма да се сърдя ако ми дадете и магазини, където ги предлагат. Сузуки-Витара, къса база. 1,6 бензин/газ. Благодаря предварително!!

От: съвет за лебедка за Витара, къса база

Ако ще се вадиш само по изключение, дали някой hi lift jack и по-дълго въже няма да стигнат, за кураж?

Коментар

По-добре или си я монтирай твърдо или въобще не се занимавай с електрически лебедки. Представи си да стане така,че изведнъж се озовеш в тресавище, мазна кал до праговете, студено,тъмно, вали ... А на теб ти се налага да пренасяш поне 30 кг лебедка. Да я монтираш, да свързваш кабели... Ще се проклинаш 100 пъти,че не си си я монтирал за постоянно.
      Виж, Хай-лифта е по-смисленото. Хем за повдигане, хем с подходящия кит за използване като ръчна лебедка...
      First Man, then Machine!
      Lada Niva
      Honda XR 400

Коментар

Първоначално публикуван от saar Преглед на мнение
        Здравейте колеги, смятам да си купя лебедка. Ползвам машината предимно за лов и разходка в гората. Вероятността да ползвам лебедката е при по големи снегове и кал, т.е. рядко. Не искам да я монтирам на машината, а да си я нося в купето. Дайте ми идея за параметрите и евентуално марката. Мисля, че трябва да е електрическа . Няма да се сърдя ако ми дадете и магазини, където ги предлагат. Сузуки-Витара, къса база. 1,6 бензин/газ. Благодаря предварително!!

Да я монтираш в купето или да си я носиш в купето ?
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X