Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като загрее - не пали..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Като загрее - не пали..

Миналата година като си я карах редовно, нямаше ядове, но от липса на време, я оставих ей така паркирана.. Без значение колко градуса е на вън, първия старт е нормален.. Загрее ли мотора и после мога да убия 10 акумулатора, но няма да запали.. На бутане от раз пали, но на стартер - не!
    Кабели, свещи, капачка - нови. Кара се само на газ.
    Годината е 1989, 1.6 карбуратор..
    Някакви съвети?
    Благодаря предварително!

От: Като загрее - не пали..

Изпарител.
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

При изпарителя имам един филм, ако се сещаш в темата ми. Това го правихме защото след монтажа на шнорхела, започна да набива много въздух и спираше притока на газ, та това изравнява налягането..

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
        Изпарител.
        Мерси, Ванка! Днес пристигна ремонтен комплект мембрани и 0-пръстени, и филтър.. Сменихме ги.. Имаше много графит на всякъде.. Сега работи като часовник..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          Мерси, Ванка! Днес пристигна ремонтен комплект мембрани и 0-пръстени, и филтър.. Сменихме ги.. Имаше много графит на всякъде.. Сега работи като часовник..
          Браво. Радвам се, че съм бил полезен, ама само с лайкване няма да минеш. Трябва и бирааааа .
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            Трябва и бирааааа .
            Ща удавя!

Коментар

Братле, и аз имам същия проблем.Когато е студена пали от четвърт, загрее ли пада голямо въртене.Ходих при газаджия и той ми вика "К'ва е тая уредба събирана от кол и въже за 150 лева ще стане като нова", че се чудя дали да не си сменя само изпарителя ?

Коментар

Този газаджия е много вещ!
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от chintov Преглед на мнение
                  Братле, и аз имам същия проблем.Когато е студена пали от четвърт, загрее ли пада голямо въртене.Ходих при газаджия и той ми вика "К'ва е тая уредба събирана от кол и въже за 150 лева ще стане като нова", че се чудя дали да не си сменя само изпарителя ?
                  Какъв е смисъла да сменяш изпарителя, като продават по 25 лева ремонтен комплект? Отваряш, почистваш , сменяш мембраните и всички 0-пръстенчета, и си готов..

Коментар

Е,то зависи като го отвориш какво ще видиш вътре.Моят като го отворихме,така се беше нацепило всичко,че имаше сцепено и по металните елементи.Та един нов изпарител не е много скъп,50-60 лева.

Коментар

Утре ще ходя до друг майстор, но странното е, че като я запаля на бензин в началото държи 2100 об. и след няколко секунди ако не подам газ гасне.Налага се да я изфорсирам докато позагрее и си нормализира оборотите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X