Обява

Свий
Няма добавени обяви.

The Suzuki Jimny modification

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• The Suzuki Jimny modification

От година вече си играя с ей тоя малък грозник наречен скромно "бълхата"
    Suzuki Jimny 13 VVT 2008 г. 85 коня,отворена генерация ,раздатка от Самурай 1300,две лебедки T-max 6500 И WARN 8274 Bow motor 6.8HP 12V монтирана зад седалката на навигатора!Два акумулатора Оптима 55 А със система ibs ultimate battery system Мостове от Тойота 70 серия с бавни дифове!Шокове Фокс и обута с бутонки 205 R16!Вътрешна клетка от неръждавейка спортен резервоар с две помпи ,седалки спортни с четири точкови колани!И най важното тегло около тон Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Прегледи:1
Размер:114.5 КБ
ID:6070938Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.JPG
Размер:104.3 КБ
ID:6070939Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.JPG
Размер:106.5 КБ
ID:6070940Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.JPG
Прегледи:2
Размер:122.4 КБ
ID:6070941Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.JPG
Размер:106.5 КБ
ID:6070942Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.10.14 - 1 (1).jpg
Размер:175.0 КБ
ID:6070944Натиснете снимката за да я уголемите

Име:30.08.14 - 6.jpg
Размер:110.5 КБ
ID:6070945Натиснете снимката за да я уголемите

Име:30.08.14 - 7.jpg
Размер:126.2 КБ
ID:6070946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:джимни 1.jpg
Размер:78.4 КБ
ID:6070947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:джимни.jpg
Размер:91.0 КБ
ID:6070948
    Прикачени файлове
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

От: The Suzuki Jimny modification

Кажи сега защо два акумулатора и тази IBS система, която според мен работи само на теория? Не може ли една голяма Оптима или Одисей вместо твоето решение?
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
      Кажи сега защо два акумулатора и тази IBS система, която според мен работи само на теория? Не може ли една голяма Оптима или Одисей вместо твоето решение?
      Голяма Оптима=голям алтернатор-мощна лебедка-маломощен двигател=много проблеми!

Коментар

Две малки оптими свързани успоредно=на една голяма оптима!!!
        Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
        Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
        "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

А защо и двата лебеда само напред?Или Warn-а може и назад? Малко снимки-много въпроси.
          Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
          Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
          0885 660 613

Коментар

идеята е да се използва стандартния алтернатор /динамо/ а да има запас от мощност . като има вариант да се ползват и двата ак. ако се наложи едновременно. лебедка те и двете са за напред като за задна имам приготвен един суперуинч 9500 но май ще се откажа от него че ще ми е голям а тогава ще трябва и още една оптима ☺иначе Джимнито е голям бяс

Коментар

Това с килограмите вярно ли е ?
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ми то толкова си тежи-от 1060кг до 1105кг според модификацията.Като се има в предвид колко е свалил от него-седалки кори,мокети и т.н.-двете лебедки,Оптимите и леката клетка не допринасят за утежняване,мостовете са малко по тежки от оригиналните.Само за пример на Роман с Лапландерските мостове е 1300кг.
                Но ще ми е интересно да го видя на кантар,ей така от любопитство.
                0885 660 613

Коментар

И на мен малко не ми се вярва,ама щом казва.
                  Няма ли да има по-големички гуми ?
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                    Ми то толкова си тежи-от 1060кг до 1105кг според модификацията.Като се има в предвид колко е свалил от него-седалки кори,мокети и т.н.-двете лебедки,Оптимите и леката клетка не допринасят за утежняване,мостовете са малко по тежки от оригиналните.Само за пример на Роман с Лапландерските мостове е 1300кг.
                    Ми те лебедките с плочите и въжетата са над 100 килограма . Моя Самурай не можах да го докарам под 1200 килограма а съм с една лебедка и самурайските мостове
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                      Ми те лебедките с плочите и въжетата са над 100 килограма . Моя Самурай не можах да го докарам под 1200 килограма а съм с една лебедка и самурайските мостове
                      0885 660 613

Коментар

Тези бутонки са само за мазна жилава глина като у Самоковско...и ке ги намразиш завинаги.....
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ще го притегля точно и ще докладвам!А инак имам и едни 235/85/16 бутонки но ще трябва да преправям "уникалните"уширители на калниците а с тези клиренса е задоволителен и ги развърта мооого добре!За което допринасят и бавните дифове и тракащата и стържеща самурайска раздатка....

Коментар

Браво Светльо! Уникална е машината, време е да я видим на трасе м/у ленти и да и направим оценката.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                              Браво Светльо! Уникална е машината, време е да я видим на трасе м/у ленти и да и направим оценката.
                              Скоро и това ще стане.....обещано!Сега като се развали времето ще имам повечко време за тестове!На дневен ред е обслужването на лебедката Warn с нови семеринги и изцяло нови части за спирачката!Уфф кат знам че трябва да я свалям ......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X