Здравейте колеги.От няколко дена имам Гранд Витара 2.0 J20.Ta въпроса ми е когато включа на 4H и светва лампата на таблото но ми се стори че не го включи единия пър а после го включи.Принципа на включване като на старата витара ли?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за двойно на Гранд Витара
Свий
X
-
От: въпрос за двойно на Гранд Витара
Премести лоста на 4H , и после дай контакт без палиш ДВГ, трябва леко да се чуе нещо като ел. моторче.
При мен се чува когато съм карал с включено 4х4 и я загася така, и когато дам контакт се чува и светва лампата 4WD.СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96
Коментар
-
Не е вакум помпа а е компресорче не е черната кутия на калника а е зад бронята под фара когато се опитваш да включиш при леко пускане на съединителя опитай да добуташ лоста на раздатката ако всичко е ок пиши
Коментар
-
Здравейте,и аз имам подобен проблем-включва за малко,гумите превъртат на кал и после някак си изключва от само себе си.Може ли да е нещо свързано с ток,електроники и т.н.Лампата също не светва и се чува щракане отпред в моста все едно не зацепва добре и стърже.Колата е Гранд Витара 2.0 бензин 2001.Карана е от жени досега и със сигурност не е ползван много 4Х4.Сменяха и маншони на карета скоро в един сервиз и се чудя дали пък нещо не са объркали при обратния монтаж!?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар