Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Витара 2.0 в6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Витара 2.0 в6

проблема е следният , колата върти но не пали. имобилайзерът и компютърът са търпели манипулация при някой който не е знаел какво прави . та въпросът ми е ако взема комп , имобилаизер , контактен ключ от друга витара в6 с различен номер от моя (33920-78eq) дали ще мога да я подкарам. в момента не пуска бензиновата помпа и няма искра на бубините .

От: Проблем с компютъра на витара 2.0 в6

Когато някой ръчка в кола без да знае какво прави, обикновено поразява не компютъра, а кабелните снопове.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Когато някой ръчка в кола без да знае какво прави, обикновено поразява не компютъра, а кабелните снопове.
      На витара не е баш така- тия са си сбъркани от завода
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        На витара не е баш така- тия са си сбъркани от завода
        Изключително полезен и информативен пост!!! Аз толквоа време съм в невидение, че витарите са сбъркани от завода....
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
          Изключително полезен и информативен пост!!! Аз толквоа време съм в невидение, че витарите са сбъркани от завода....
          Ти в какво невИдение си си е лично твой проблем и не ме занимавай с него.

А на колегата - няма да запали с различен номер - не пасват куплунзите например.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

днес след голямото търсене намерих всичко ( комп. имоб. четец . ключ ) сега остава като ги наредя и да запали . ако ли не пак ще търся комп

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Ти в какво невИдение си си е лично твой проблем и не ме занимавай с него.

А на колегата - няма да запали с различен номер - не пасват куплунзите например.
              Не е точно така, но приблизително-да. Има доста изключения. Успех на колегата

Коментар

здравейте , колата запали . дотук обаче с добрите новини. недържи обороти и невлизат скоростите на запален двигател . мисля че сега ще търся стъпков мотор и хидравлични помпи са съединителя . остава да разбера дали е горна или долна помпа. нямат омасляване, замених на долната помпа оста с малко по дълга но пак не иска. на скорост пали и варви но немога да превключвам

Коментар

Оказа се залепнал съединител . на трета я препалех и всичко се оправи с скоростите. даже върнах оригиналната ос на долната помпа понеже "новата " дойде доста по дълга . някой сега може ли да ми каже защо колата не държи обороти и отзад имам чувството че изтича бензина през ауспуха. другото което искам да попитам има едно забиване на двигателя от 3000 до 4000 оборота. моля модераторите ако може да сменят заглавието на темата от проблем с комп-а на проблем с витара в6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X