Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А-рамо и шарнир на заден мост за Витара - идеи и опит!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: А-рамо и шарнир на заден мост за Витара - идеи и опит!

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
    Мога да ти препоръчам за Пловдив, но като гледам ще ти дойде далеч.
    В София съм чувал добри отзиви от различни места за фирмата до зоологическата градина, но лично не съм ги ползвал.

Телефона на Иван Попов му е в подписа Мисля, че с него ще свършите работа.
    Благодаря ти за времето, което ми отдели и за добрите съвети, които ми даде, но според мен везните клонят към шарнир от Форт Транзит.

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
      И аз минах по този път с преработката на А-рамото. Заварихме гайка на самото А-рамо и сложих кормилен накрайник от Транзит, ако ви интересува мога да видя кутийката на чарка за марка и номер. Много бях доволен докато я карах, само един път ме предаде и се скъса болта от към резбата. След смяната с нов нямах проблеми вече.
      Ако имаш тази възможност ще съм ти безкрайно благодарен. След информацията която ще ми дадеш трябва да съм страшен идиот, че да не се справя с цялото занятие.

Все пак ако някой колега реши да си смени а-рамото с ново това е което успях да намеря от всички магазини за авточасти на които съм звънял или писал:

Това ми отговориха от "за колата ООД" не съм им звънял не знам дали носачът и шарнира са тези, които търся, но само те имаха вариант

Във връзка с вашето запитване за търсеният от вас артикул можем да предложим носач с шарнир 130 лв.
      При интерес от ваша страна,ви очакваме на телефон ........... или на нашият имейл.

Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат. В крайна сметка реших да се спра на варианта със шарнир от Транзит. Ако някога решите да си направите излет изгорите на Нови искър и имате нужда от някаква помощ не се притеснявайте да ми звъните. Също така имаме и много добър траял (все пак еди от основателите на Трофи клуб ми е комшия). Имаме доста добре подготвени джипки така че спокойно може да се окопаете (ще ви извадим).

https://www.youtube.com/watch?v=p7IDOOkDpYc

Забравих да си оставя номера 0884502277
      Последно редактирано от CarTest™; 26-09-14, 07:59.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X