Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Grand Vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Grand Vitara

Grand Vitara модела от 1998-ма година гние ли така лошо както по-старите Витари? Интересува ме преди всичко рамата.

Не мога да разбера тези японци малоумни ли са, че не са обработили против корозия още в завода иначе чудесната кола. Сегашната ми Vitara е 1995-та година от Италия и рамата е "тръгнала". Решил съм да си купя Grand Vitara ако са решили проблема с ръждите.

От: Въпрос за Grand Vitara

Колега аз гледах една 2.5i v6 беше 2000г. на външен вид беше слънце,но като отворихме капака и ми стана лошо беше трънала страшно много около ботушите и купето.
    Така,че или си направи твоята или гледай много хубаво.
    Мойто мнение е по - добре си оправи твойта Витарка и си я карай.
    Лека и успешна седмица!
    SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Никой производител, няма интерес да прави вечни коли.
      СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
      ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Значи по-добре да не рискувам с Grand Vitara, щом и те имат склонност да гният. Освен това аз искам дълга база, а там вече не слагат 1.6 16V мотора, от който съм много доволен и само ще се вкарам в излишни разходи с този 2.5 V6. Е, има и 2.0 16V, но те май са голяма рядкост. Лошото е, че вариантите за малък и икономичен джип дълга база с евтина поддръжка не са много. Японците много се излагат с тези гниещи коли. Един познат имаше Фронтера 1996-та година и я разпродаде на части. Аз участвах в разглобяването. Купето беше много изгнило, но рамата нямаше грам ръжда и е много по-масивна и от по-дебело желязо от на Витарата. Бащата на жена ми пък има Чероки 1995-та година. То няма никакви ръжди.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X