Колеги, направих лифт на витарката ми с подложки като на чертежите посочени на http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8980
Така промених следните размери:
1 Фланеца на аморисиора го направих от 30 на 38:
2 Повдигането на задните подложки от 23 стана на 30
3 Повдигането на предните стана от 17 на 22
Идеята ми беше : В Шумен има една Витара повдигната с 3 см отзад и 2 отпред и лифта е успешен.Исках да се доближа до тези рамери .използваики просто троино правило стигнах до тези размери.
Какво се получи:
1 SUPER LIFT
2 Долния край на гумата е по навътре от горния( Като на ненатоварен камион за земна маса- камаз) все едно носача е къс и прибира гумата на вътре.
3. ъгъла на преднита външни карета е доста кофти....
4. на А рамото подожих подложка 18 мм
Проблема е прибирането на долния край на гумата как се оправя това? някои от колегите говорят за увеличаването на подложките с по 2 , 3 см.
КАКВО СТАВА ТОГАВА СЛЕД КАТО АЗ УВЕЛИЧИХ САМО С 1см.
Къде сбърках, даваите идей..
Така промених следните размери:
1 Фланеца на аморисиора го направих от 30 на 38:
2 Повдигането на задните подложки от 23 стана на 30
3 Повдигането на предните стана от 17 на 22
Идеята ми беше : В Шумен има една Витара повдигната с 3 см отзад и 2 отпред и лифта е успешен.Исках да се доближа до тези рамери .използваики просто троино правило стигнах до тези размери.
Какво се получи:
1 SUPER LIFT
2 Долния край на гумата е по навътре от горния( Като на ненатоварен камион за земна маса- камаз) все едно носача е къс и прибира гумата на вътре.
3. ъгъла на преднита външни карета е доста кофти....
4. на А рамото подожих подложка 18 мм
Проблема е прибирането на долния край на гумата как се оправя това? някои от колегите говорят за увеличаването на подложките с по 2 , 3 см.
КАКВО СТАВА ТОГАВА СЛЕД КАТО АЗ УВЕЛИЧИХ САМО С 1см.
Къде сбърках, даваите идей..
Коментар