Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатка Сузуки Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Раздатка Сузуки Гранд Витара

Здравейте някой ако е запознат с вакумите на раздатката на сузуки гранд витара 2004 хди. Не включват и мисля че проблема е в тези вакуми одзад зад главата има една помпа която влизат вакумите за раздатката на единия щуцер няма маркуч дали си е така ако не каде да го търся. Ще съм благодарен някои ако може да ме осветли за тези вакуми.Благодаря предварително.

От: Раздатка Сузуки Гранд Витара

За този модел и година раздатките нямат вакуум . Имат маркучи за отдушници. Какъв точно ти е проблема и какво не ти включва? Ако можеш дай и някоя снимка.
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Мисля че имат вакуми, защото в предния диф влиза такъв. Отпред в бронята има реле казва се електровакум от него излизат два маркуча единия отива в предния диф а другия влиза в дясната греда точно под въздушния филтър,немог да го проследя точно каде отива. Невключва раздатката от бързи на бавни ,влизат само бързите поне светла лампата на таблото че е включено.Има и друг вакум койт се намира зад главата от дясно та един маркуч илиза и влиза обратно в него, другия в момента не се сещам каде отиваше трябва да погледна отново, и остава един свободен изход в който незнам дали влиза нещо изобщо. Ще се опитам да кача и снимки

Коментар

Първоначално публикуван от bob4o_v Преглед на мнение
        Мисля че имат вакуми, защото в предния диф влиза такъв. Отпред в бронята има реле казва се електровакум от него излизат два маркуча единия отива в предния диф а другия влиза в дясната греда точно под въздушния филтър,немог да го проследя точно каде отива. Невключва раздатката от бързи на бавни ,влизат само бързите поне светла лампата на таблото че е включено.Има и друг вакум койт се намира зад главата от дясно та един маркуч илиза и влиза обратно в него, другия в момента не се сещам каде отиваше трябва да погледна отново, и остава един свободен изход в който незнам дали влиза нещо изобщо. Ще се опитам да кача и снимки
        Нямаш НИКАКВИ вакуми !!! Това в предната броня е компресор и надува въздух за да ти включи касетата в предния диф. Другия маркуч, който ти отива нагоре свършва в една изкривена тръбичка хваната за радиатора. От нея се засмуква въздуха за компресора и за това е изведена на високо. Раздатката е механична. Маркучите - отдушниците от нея и скоростите са свързани и изведени зад двигателя и не влизат в нищо ! Заводско има една бяла тапа на края му с дупка. Това, че не ти включват бавните е механичен проблем вътре в раздатката. Може да се наложи да се сваля и да се ремонтира. П.С. От къде си ?
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от bob4o_v Преглед на мнение
          Колега, послушай Ванката, той знае какво говори, ако сте от София, телефончето и при него и после обезателно да напишете какъв беше проблема и снимчици, успех

Коментар

Ясно от Перник съм така че няма да има проблем да я докарам, защото ми се иска да я погледне човек който е навътре в нещата с Витарите,но най - вероятно в края на другата седмица или по следващата ще се разберем.Благодаря за отделеното време.Задължително ще пиша какъв е бил проблема.

Коментар

Проблема беше механичен в раздатката

Коментар

Един бърз въпрос
                Сузуки Гранд Витара 1,6 бензин къса база 2008 година има ли блокаж на междинния диф ?
                Дават я Full time 4x4 .
                Благодаря предварително.

Коментар

няма,късите бази само дизелите имат.

Коментар

[QUOTE=Георги Крумов;2591593]няма,късите бази само дизелите имат.[/QUOTE

Голямо благодаря

Коментар

Още един въпрос
                      Днес гледах въпросната "Сузуки Гранд Витара 1,6 бензин къса база 2008 година " .
                      Покарах я. От към раздатката или скоростната кутия се чува едно румолене и има едни вибрации. Не знам нормално ли е или има някакъв проблем.
                      Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от nnikbg Преглед на мнение
                        Още един въпрос
                        Днес гледах въпросната "Сузуки Гранд Витара 1,6 бензин къса база 2008 година " .
                        Покарах я. От към раздатката или скоростната кутия се чува едно румолене и има едни вибрации. Не знам нормално ли е или има някакъв проблем.
                        Благодаря предварително.
                        Според Вас има ли, покарайте друга такава и сравнете, предният мост им е голям проблем на тези машини, успех

Коментар

Единствено на първа би могло да чуваш звуци от скоростите.Поне доколкото съм карал на всички се чуваха на първа и над 140 се появаваха вибрации във волана.

Коментар

Вчера карах 3 ГВ. 2 бр. 2008г. къса база 1,6 бензин. Едната виеше другата не. В предния пост трябваше да попитам "къде може да е проблема" Като цяло не ми харесаха - двигателя им идва слаб.
                            предният мост им е голям проблем на тези машини, успех
                            Какъв им е проблема с моста по-конкретно моля?
                            Другата беше тази http://www.cars.bg/c698807. Внесена преди година от Итаия. Дават я с комплект гуми чисто нови, теглич. Запазена и стегната кола. Удряна е от пред. Сменени са фарове и броня. Не успях да я огледам по-обстойно щото валеше гаден дъжд.
                            Какво ви е мнението моля?

Коментар

Слаб им е моста, по-точно циментацията, особенно при дългата база, тъй като е само на предно. Тази от линка я коментирахме, Стоян Ви каза това което сте разбрал, отделно в Шумен е най-добрият майстор по замазване на гръмнали еърбеци, успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X