Здравейте някой ако е запознат с вакумите на раздатката на сузуки гранд витара 2004 хди. Не включват и мисля че проблема е в тези вакуми одзад зад главата има една помпа която влизат вакумите за раздатката на единия щуцер няма маркуч дали си е така ако не каде да го търся. Ще съм благодарен някои ако може да ме осветли за тези вакуми.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Раздатка Сузуки Гранд Витара
Свий
X
-
От: Раздатка Сузуки Гранд Витара
Мисля че имат вакуми, защото в предния диф влиза такъв. Отпред в бронята има реле казва се електровакум от него излизат два маркуча единия отива в предния диф а другия влиза в дясната греда точно под въздушния филтър,немог да го проследя точно каде отива. Невключва раздатката от бързи на бавни ,влизат само бързите поне светла лампата на таблото че е включено.Има и друг вакум койт се намира зад главата от дясно та един маркуч илиза и влиза обратно в него, другия в момента не се сещам каде отиваше трябва да погледна отново, и остава един свободен изход в който незнам дали влиза нещо изобщо. Ще се опитам да кача и снимки
Коментар
-
Първоначално публикуван от bob4o_v Преглед на мнениеМисля че имат вакуми, защото в предния диф влиза такъв. Отпред в бронята има реле казва се електровакум от него излизат два маркуча единия отива в предния диф а другия влиза в дясната греда точно под въздушния филтър,немог да го проследя точно каде отива. Невключва раздатката от бързи на бавни ,влизат само бързите поне светла лампата на таблото че е включено.Има и друг вакум койт се намира зад главата от дясно та един маркуч илиза и влиза обратно в него, другия в момента не се сещам каде отиваше трябва да погледна отново, и остава един свободен изход в който незнам дали влиза нещо изобщо. Ще се опитам да кача и снимки0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от bob4o_v Преглед на мнениеМисля че имат вакуми, защото в предния диф влиза такъв. Отпред в бронята има реле казва се електровакум от него излизат два маркуча единия отива в предния диф а другия влиза в дясната греда точно под въздушния филтър,немог да го проследя точно каде отива. Невключва раздатката от бързи на бавни ,влизат само бързите поне светла лампата на таблото че е включено.Има и друг вакум койт се намира зад главата от дясно та един маркуч илиза и влиза обратно в него, другия в момента не се сещам каде отиваше трябва да погледна отново, и остава един свободен изход в който незнам дали влиза нещо изобщо. Ще се опитам да кача и снимки
Коментар
-
Ясно от Перник съм така че няма да има проблем да я докарам, защото ми се иска да я погледне човек който е навътре в нещата с Витарите,но най - вероятно в края на другата седмица или по следващата ще се разберем.Благодаря за отделеното време.Задължително ще пиша какъв е бил проблема.
Коментар
-
Още един въпрос
Днес гледах въпросната "Сузуки Гранд Витара 1,6 бензин къса база 2008 година " .
Покарах я. От към раздатката или скоростната кутия се чува едно румолене и има едни вибрации. Не знам нормално ли е или има някакъв проблем.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nnikbg Преглед на мнениеОще един въпрос
Днес гледах въпросната "Сузуки Гранд Витара 1,6 бензин къса база 2008 година " .
Покарах я. От към раздатката или скоростната кутия се чува едно румолене и има едни вибрации. Не знам нормално ли е или има някакъв проблем.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Вчера карах 3 ГВ. 2 бр. 2008г. къса база 1,6 бензин. Едната виеше другата не. В предния пост трябваше да попитам "къде може да е проблема" Като цяло не ми харесаха - двигателя им идва слаб.
предният мост им е голям проблем на тези машини, успех
Другата беше тази http://www.cars.bg/c698807. Внесена преди година от Итаия. Дават я с комплект гуми чисто нови, теглич. Запазена и стегната кола. Удряна е от пред. Сменени са фарове и броня. Не успях да я огледам по-обстойно щото валеше гаден дъжд.
Какво ви е мнението моля?
Коментар
-
Слаб им е моста, по-точно циментацията, особенно при дългата база, тъй като е само на предно. Тази от линка я коментирахме, Стоян Ви каза това което сте разбрал, отделно в Шумен е най-добрият майстор по замазване на гръмнали еърбеци, успех
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар