Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лули за Витара в6 136к.с

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лули за Витара в6 136к.с

Здравейте колеги търся си 3броя нови или втора употреба в добро състояние щекери(лули) за витарата ми... Тук в наше село никъде немога да открия по магазините при мен имам 3броя нови тесла и ако искам да се сдобия с още 3ри трябва поръчка и да чакам около месец и полвина за доставката.... иначе като пари не са скъпи.Ако някой има идей или лули даже може и цели бобини на добра цена мога да ги купя само за сведение крачетата на бобината са три на брой.Благодаря.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

От: Лули за Витара в6 136к.с

??? малиййй голяма брада ми е поникнала с тия свещи..... днес пробвах едни бубини ама НЕ и дъвче и прекъсва... с една дума нищо не стана.хем съм сменил нови свещи...

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
      ??? малиййй голяма брада ми е поникнала с тия свещи..... днес пробвах едни бубини ама НЕ и дъвче и прекъсва... с една дума нищо не стана.хем съм сменил нови свещи...
      Дали да ми звъннеш и да ти кажа пиейки бира как да си ги реанимираш.
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първо Благодарско на Иван Попов за съветите... така и така съм купил 3броя лули ще изчакам още 1 месец за доставката на другите 3ри. и след това ще видя на къде бие тъпана.. ако с новите лули и свещи не става ще се търси варият втора ръка. Прикачвам снимки да се види състоянието на старите лули... само тези двете оцеляха горе доло.... другите 4ри броя просто ги извадих на парчета бяха ги залепили с някакво лепило... и нещо като изолирбан.Може и да направя грешка с тези новите лули но така или иначе вече имам 3броя....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_7519.jpg
Прегледи:1
Размер:87.2 КБ
ID:5593280Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_7521.jpg
Размер:91.4 КБ
ID:5593281Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_7523.jpg
Размер:101.0 КБ
ID:5593282Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_7526.jpg
Размер:95.5 КБ
ID:5593283 А беше само една проста смяна на свещи.....

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
          А беше само една проста смяна на свещи.....
          За някой е била сложна и не до край ефективнаказах ти да звъннеш на Ванката, ползвай си жокера, що се срамиш

Коментар

Звънях му така или иначе ще трябва да раздвижа кокалите и на колата... че ръждяса от стоене.. се пробвам с новите лули ако не стане Ванката ще спасява положението.

Коментар

Оригиналните лули на В6 със бакелит и гумички дават проблеми с времето. Избиват м/у бакелита и гумичката в долната част. От опит знам , че не става с никакви стандартни изолационни материали . Колкото повече се омотават с каквото и да е тиксо , толкова по трудно след това се вадят и съответно късат ! Единственият вариант за избили лули , но не разкъсани на парчета е да се обиколят с пластмаса от бутилка бира 2 л. Може и от сода , ако не пиете бира и нямате под ръка празна бутилка .

Коментар

Утре давам поръчката за лулите и след месец мога да изкажа мнение а до тогава си карам колата... и ще източвам бутилки бири. сиреч като му дойде времето ще споделя какво е станало.

Коментар

Дълъг месец беше но поне покарах мотора малко из горите... Та да си дойдем на темата сложих новите лули с новите свещи но пак предъвкваше към 3200до4500 оборота.... после извадих едната свещ да видя как е цялата беше черна та черна издърпах и другите 5 същата работа позагледах се в хлабината на свещите и тези новите имат доста по голяма хлабина та върнах старите обратно и колата заработи по съвсем друг начин... нито дъвче(хълца) нито нищо върви си съвсем нормално и стегнато няма нищи общо с преди.Колко време ще изкарат лулите божа работа ще разбера.Почвам да чета колко мм трябва да е хлабината на свещите и ако трябва да я намаля малко на новите и да слагам тях.

Коментар

Ако караш на газ 0.7 мм. Ако караш само на бензин , както са си , но задължително за този модел и с доказано качество !

Коментар

Еми Денсо свещи уж само на газ да ги карам... но хлабината е доста голяма.. та май ще се наложат корекций на новите но 0.7мм не е ли малко.

Коментар

интересното е ,че нищо не питаш като идваш...черна точка ти давам...Пък цех 1 към АРП Стефановци ще отваряш...
                        Аз обаче продължавам да се възхищавам на съветите на г-н Попов...но искам да направя една реплика...Имах спукана лула на колата...волво...прекъсваше даже на бензин...на газ да не се чува! след качествено навиване със самовулканизираща лента на БИШОП карам колата над година без проблем...
                        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                          интересното е ,че нищо не питаш като идваш...черна точка ти давам...Пък цех 1 към АРП Стефановци ще отваряш...
                          Аз обаче продължавам да се възхищавам на съветите на г-н Попов...но искам да направя една реплика...Имах спукана лула на колата...волво...прекъсваше даже на бензин...на газ да не се чува! след качествено навиване със самовулканизираща лента на БИШОП карам колата над година без проблем...
                          Неговите на снимките, дали не са навивани с такъв . На Витара В6 след такава интервенция лулите нямат вадене, а и ефекта е нулев. Има друго решение на проблема , ама трябва бира или сода .

Коментар

Бира в количество се леее мойте бивши лули ако мога така да кажа... ги извадих на парчета с клещите и отверката скубах като луд.... просто мазало.... днес направих хлабината на новите свещи денсо на 0.7 но не ми остана време да се занимавам да ги слагам та като ги сложа ще кажа как е положението.

Коментар

Колега Русанов още ли не си сложил новите лули. Чакам развитието на нещата,че и аз мисля да я играя тая игра.
                              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X