Здравейте колеги имам си вече самурай и ме интересува предно прасе от самурай става ли в мост от jimni
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Едно питане за самурай
Свий
X
-
От: Едно питане за самурай
Тва го знам един познат скоро бра ядове с предния на едно jimni след което мостовете му претърпяха усилванеаз търся варианта в които по самурайката сичко ми е сузуки неискам уазови мостове и опелови мотори щото в краина сметка в 1 джип имаш още 3 модела автомобили
нещо от сорта на 1.6 8v от витара заден мост от витара преден широк самурайски с фланчета ама за сега небързам само събирам информация
Коментар
-
здравейте, нов съм във форума, но въпреки това прочетох всичко което можах свързано със самурая, и ми остана един въпрос, реших да го задам тук понеже не намерих някоя по-подходяща тема, моля автора да не се убижда. Идеята е че след 1998 самураи започват да се произвеждат в испания, това което разбрах/видях като снимки, разликата е че вместо 2 светлини за назад има само 1 отляво и интериора е леко барнат. Така и не разбрах кои са по-добрите, за кои се намират части по-лесно/евтино (въобще различни ли са някои части) и кои са по-податливи на ръжда, като цяло ако ми отговорите ще съм много благодарен! Мерси предварително! Поздрави!
п.п. в момента съм се насочил към нещо от 1990 (заради инжекциона), ако може даже след 94 (заради по-мекото окачване), но не знам дали да е след 98.
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipsfan06 Преглед на мнениездравейте, нов съм във форума, но въпреки това прочетох всичко което можах свързано със самурая, и ми остана един въпрос, реших да го задам тук понеже не намерих някоя по-подходяща тема, моля автора да не се убижда. Идеята е че след 1998 самураи започват да се произвеждат в испания, това което разбрах/видях като снимки, разликата е че вместо 2 светлини за назад има само 1 отляво и интериора е леко барнат. Така и не разбрах кои са по-добрите, за кои се намират части по-лесно/евтино (въобще различни ли са някои части) и кои са по-податливи на ръжда, като цяло ако ми отговорите ще съм много благодарен! Мерси предварително! Поздрави!
п.п. в момента съм се насочил към нещо от 1990 (заради инжекциона), ако може даже след 94 (заради по-мекото окачване), но не знам дали да е след 98.
Коментар
-
Е все пак годината малко или много определя нивото до което джипа е запазен, едно е 24 годишна кола друго 14, но много зависи и от поддръжката, да. Мерси за мнението, също много ще се радвам ако разбера кои са по-добри японските или испанските от тези които казваха че има някаква (съществена?) разлика.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Makedoneco Преглед на мнениеМоже ли някой да ми даде чертеж на рамата на suzuki samurai sj 413
и разбира се - Samurai Long-Wheelbase Chassis Dimensions
http://www.suzukiinfo.com/sierra/sam...ensionslwb.jpgПо-добре късно, отколкото по-късно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар