Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво е задвижването на GRAND VITARA СЛЕД 2007 g

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• какво е задвижването на GRAND VITARA СЛЕД 2007 g

Здравейте, прерових къде що имаше информания за GRAND VITARA но не намерих какъв е средния диференциал(на принципа на ламелния съединител ли е или е виско или пък електромагнитен) и най вече как работи, как се блокира(като torsen диференциал ли ?)
    а също и няма информация какви са диференциалите на мостовете-отзад има ли LSD.
    ако може да дадете информация (за типа задвижване )и за други конкуренти на GRAND VITARA-sang yong kyron, great woll hover h5, subaru forester след 2009 g.
    благодаря предварително!

От: какво е задвижването на GRAND VITARA СЛЕД 2007 g

Аз по едно време ги проучвах тия колици....Имат отворен централен диференциал, full-time 4х4. Въпросния диференциал има 100% блокировка, изглежда електрическа. Аз поне не открих LSD или блокировка на заден/преден диференциал като фабрична опция на тия коли. Разчитат на ESP системата да набие спирачка на превъртащо колело. Това е по-добро от нищо но не толкова добро колкото 100% блокировка.

Коментар

Фул-тайм 4х4, пълноценен междуосев диф, ръчно блокируем. Има понижаващи предавки. Няма рама, за разлика от предния модел.
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Късите нямат бавни.
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Късите дизели, нямат ли?

Коментар

Дам,трашъна набива спирачки на въртящоти се колело и играе ролята на LSd,ори витарасистемата е доста агресивна и верши работа!

Коментар

Здравейте,
              ясно е, че тракшъна помага и играе като LSD, обаче аз имам съмнения,че моят не работи...дали е възможно фабрично да нямам тракшън...за ESP знам, че няма щот е модел 2005 2.0 16v...мисля,че четох някъде ESP -2008 нагоре!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X