Изчетох темите и не открих решение, затова моля за съвет. По същество- Витара V6 дълга база, 1995 г. - след инспекция на предницата в сервиз се установи, че биалети и тампони са за смяна. Шарнири-ревизирани и напълнени с грес, имат още живот. Проблемът е, че шарнирният болт е ън блок с носача, увисна ми ченето! Цената на два носача е над 1000 кинта, което е нелепо за такава кошница. Има ли разумно решение? Предварително благодаря на отзовалите се!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витара V6-проблем със шарнир
Свий
X
-
От: Витара V6-проблем със шарнир
И за мен ще е полезно - нещо такова ми предстои в близко бъдеще само че на гранд витара.
Цените за оригинални носачи от форумните доставчици(ТП) за гранда са доста под 1000лв, но пак неразумно високи. Също търся варианти.
Не разбрах кои тампони са ти заминали - на носачите или на биалетките? Ама и двете се продават и не са чак такива цифри, пък и се правят, ако ти е кеф.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
-
Тампони и биалетки са сменени, цените са нормални. Проблемът е с шарнирните болтове-изляти са на едно с носача! На нормалните Витари шарнирът се закрепва на една планка с три болта върху носача. Почти съм сигурен, че не са съвместими носачите, но все пак ще съм благодарен за категорично мнение.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнениеДаже някой от форума си беше монтирал носчи със сменяеми шарнири.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеТочно това искам да разбера, възможно ли е.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Има тръбни и Български. Дончо в ги прави и предлага има налични тел. 0882 283 990. С негово съдействие правихме и пружините за повдигане на Гранд Витара. Предлага и коилоувъри. При монтаж на тръбни носачи се сменят и амовете и цената е над 1000. Най тънко е рециклирането. ЗАВИСИ много и кой ще ти го рециклира и каква гаранция дава. Моите ми ги правят в същата фирма цитирана по горе и нямам проблеми четвърта година с 35-ци над 100 000 км вкл. и състезания с тракторки
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Какво е това разумно решение ако не е тайна... може да бъде полезно и за други като мен примерноПоздрави.
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар