Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик за Витара 1.6 16V бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатик за Витара 1.6 16V бензин

Здравейте колеги,

Искам да попитам възможно ли е да се монтира климатик на Витара 1.6 94-95 година (не съм сигурен) 16V бензин ?

Ако е възможно много бих се радвал ако мога да получа няколко съвета, като например: какво точно ми трябва, дали трябва да сменям табло, къде може да се извърши такъв монтаж и разбира се сумата (ориентировачно).

Благодаря предварително!

От: Климатик за Витара 1.6 16V бензин

Възможно е!
    За другото пускай търсачката. Има подробна тема, че дори ще ти стане ясно и кой може да ти го извърши това.
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Трябва ти "донор" с климатик от който да се свали и да се монтира на твоята. В противен случай монтажа става много скъп и бавен. Таблото не трябва да се сменя. Цената ще е такава на каквато го намериш. За монтаж зависи , но от 300 лв. нагоре със зареждането. С тази година , която си дал трябва да си без еърбег на таблото и волана или ? При мен има един комплект свален от мен от Витара на наш колега. Ако искаш звънни , мога да ти го дам със всичко или да те заведа и да ти го монтират.
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Малко със закъснение, ама все пак, наличен ли е още климатикът, колега (че много жега тия дни )?
        088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

Климатици бол, жегата е лошо нещо, особенно ако не ти работи парното

Коментар

Верно е! Винаги требва да работи парното, поне докато не са се усетили да ни наслагат топломери. Но пък и климатици нали обсъждаме в темата, ако някой има окомплектован за Витара 1,6 8V `94 год. нека каже, може да се спазарим.
            088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

Първоначално публикуван от The Namesake Преглед на мнение
              Верно е! Винаги требва да работи парното, поне докато не са се усетили да ни наслагат топломери. Но пък и климатици нали обсъждаме в темата, ако някой има окомплектован за Витара 1,6 8V `94 год. нека каже, може да се спазарим.
              Имах, но отдавна развалих комплекта, пиши ми на лично каква ти е идеята и бюджета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X