Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за гуми

Здравейте колеги интересуваме някой карал ли е с такива гуми http://www.barzgumve.com/cgi-bin/rsh...lge=16&Speed=Q как се държат на пътя и шумни ли са много на асфалт
    Honda CR-V FACE

От: питане за гуми

1)тежки
    2)нормално шумни като за М/Т
    3)пързалят се на мокър асвалт с по агресивно каране
    и 4)за мен са скъпи предвид че са регенерат
    Лично мое мнение.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Карам такива на Диско 1 3,9 (беше си с тях като го купих) и не са му тежки,нормално шумни (аз лично изобщо не ги чувам )на мокър асфалт (поне за мен)категорично не стават,в сняг съм много доволен ... през почивните дни 1.5.-6.5.14 с приятели тръгнахме от Шумен ,през Драгоево,Котел,Агликина поляна,Железни врата,връх Чумерна,яз. Йовковци, и обратно ,като имаше много кал,градушка,камъни ... карахме и по моторджийски тракове и през цялото време карах наравно с тях (техните джипове са със Silverstone MT 117)и никъде не успях да закъсам .На странични наклони си е страшно с тях ама за по-леки разходки са си много добре .
      rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
      0898 51 31 46

Коментар

линка е просто ориентировъчен,питам защото ми изпаднаха на оферта,а с размер 215/70/16 на Витара ДБ 2.0 V6 с нормално окачване джантите са 16'' ЕТ 20 ще имам ли проблем.Витара се кара главно по асфалт и "развалени" пътища и от време на време за риба и по-леки разходки
        Последно редактирано от Vasil82; 17-05-14, 04:02.
        Honda CR-V FACE

Коментар

Личното ми мнение е ,че ако са на изгодни пари ще останеш доволен от тях ако ги използваш за това което казваш.
          rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
          0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от Vasil82 Преглед на мнение
            линка е просто ориентировъчен,питам защото ми изпаднаха на оферта,а с размер 215/70/16 на Витара ДБ 2.0 V6 с нормално окачване джантите са 16'' ЕТ 20 ще имам ли проблем.Витара се кара главно по асфалт и "развалени" пътища и от време на време за риба и по-леки разходки
            Имам лични впечатления, доколкото това касае размера, но марката е TOYO Open Country А/Т, на същия автомобил и проблем няма.
            Мисля, че Явор-Вромос може да сподели компетентно мнение за модела.
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X