Здравейте колеги интересуваме някой карал ли е с такива гуми http://www.barzgumve.com/cgi-bin/rsh...lge=16&Speed=Q как се държат на пътя и шумни ли са много на асфалт
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
питане за гуми
Свий
X
-
От: питане за гуми
1)тежки
2)нормално шумни като за М/Т
3)пързалят се на мокър асвалт с по агресивно каране
и 4)за мен са скъпи предвид че са регенерат
Лично мое мнение.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
-
Карам такива на Диско 1 3,9 (беше си с тях като го купих) и не са му тежки,нормално шумни (аз лично изобщо не ги чувам)на мокър асфалт (поне за мен)категорично не стават,в сняг съм много доволен ... през почивните дни 1.5.-6.5.14 с приятели тръгнахме от Шумен ,през Драгоево,Котел,Агликина поляна,Железни врата,връх Чумерна,яз. Йовковци, и обратно ,като имаше много кал,градушка,камъни ... карахме и по моторджийски тракове и през цялото време карах наравно с тях (техните джипове са със Silverstone MT 117)и никъде не успях да закъсам
.На странични наклони си е страшно с тях ама за по-леки разходки са си много добре .
rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
линка е просто ориентировъчен,питам защото ми изпаднаха на оферта,а с размер 215/70/16 на Витара ДБ 2.0 V6 с нормално окачване джантите са 16'' ЕТ 20 ще имам ли проблем.Витара се кара главно по асфалт и "развалени" пътища и от време на време за риба и по-леки разходкиПоследно редактирано от Vasil82; 17-05-14, 04:02.Honda CR-V FACE
Коментар
-
Личното ми мнение е ,че ако са на изгодни пари ще останеш доволен от тях ако ги използваш за това което казваш.rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vasil82 Преглед на мнениелинка е просто ориентировъчен,питам защото ми изпаднаха на оферта,а с размер 215/70/16 на Витара ДБ 2.0 V6 с нормално окачване джантите са 16'' ЕТ 20 ще имам ли проблем.Витара се кара главно по асфалт и "развалени" пътища и от време на време за риба и по-леки разходки
Мисля, че Явор-Вромос може да сподели компетентно мнение за модела.Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар