Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За преден диф на самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За преден диф на самурай

Колеги здравейте.
    Въпросът ми е свързан с една тема в която се обсъждаше,че могат да се заменят пинон и корона от Витара 1.6 8кл.(заден мост-до колкото съм запознат Витарата няма преден) на Самурай 1.3 за предния диференциал.Имам виене там в моя самурай-след 30 км/ч се чува силно виене, което не се влияе при натискане на съединителя,но намалява малко при ускорение,отделно има големи луфтове на кардана към предния диф.Обяснението на двама майстори беше,че най-вероятно има по- големи от нормалното луфтове между зъбите.Гогато джипката пристигна точно в предния диф доляхме масло.
    И сега когато прочетох тази тема разбрах,че мога освен да премахна виенето,да спечеля и по-бавни бавни.Можете ли да ме насочите дали си заслужава тази подмяна и трябват ли допълнителни доработки или просто се подменят както с оригиналните.Поздрави

От: За преден диф на самурай

А къде е тази тема и какво пишеше в нея ако може.
    Сузуки Самурай-старт от скрапа
    0885192667

Коментар

Нещо комай си чел измежду редовете.За да минеш на 5.125 се налага да купиш 2 броя предни прасета от 8 клапанова витара-41/8.Използваш лагерите пинион корона набивка.Слагаш ги тия неща в твойте прасета с твойте сателити и планети.Почти е сигурно че ще ти се наложи да смениш я лагери на полуоските отзад я семеринг .Отпред чистители на сверите,лагери или о пръстени.Сметни ги тия неща като цена и си прецени.Дали имаш наистина нужда от по-бавни предавки или ей така.Най евтино ще ти е да си отвориш твоя мост и да видиш какво му е .Потърси някой който си има на идея за какво става на въпрос ,за да не се окажат я лагер на РК или каре на кардан.Може и по моста да е друга болежката.
      Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418

Коментар

Мда,така е най-добре.Сега съм в чужбина,но като се прибера ще направя както казваш,Работата е тамче преди да си купя самурая изчетох вс.за него...че е с евтина поддръжка и т.н.Искам да си го приготвя за мен и да е в перфектно състояние доколкото може.Сега например съм я оставил да и отделят купето от рамата и вс.що е тръгнало да се изкърпи с рифел,а кадето неможе с обикновенна ламарина.И после шагре.И така....

Коментар

Аз имам разкомплектован преден мост от 1.3 самурай, като му дойде времето може да ме потърсиш ако искаш
          „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Да сигурно ще ти се обадя,дано стои още

Само едно телче ако може...

Коментар

Телефона ми е 0878 280 996 - Георги
              „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X