Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сьвет за фланци за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сьвет за фланци за Витара

Тея фланци могат ли да се изработват,някои знае ли,че доколкото знам единсвено ЯВОР предлага решение с 38мм,ама множко ми се видат,джанти с обратен отсет пьк са рядкост.Друго което ме притеснява е дали ще се товарят главините много ,че ведньж вече ме оставя едната на Хаин Боаз,че и хьбовете заминаха ,предполага се че от тежестта на кобрите се е случило
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

До: Сьвет за фланци за Витара

Ако ще и един метър фланци да сложиш-все тая...На Витарата проблем са едни фтулки на главините.Преправят се и готово.А хъб може и да може да се счупи от Кобрите.Но по-скоро е от агресивния грайфер...На Явор фланците с 38мм малко ли са?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

кои втулки се преработват аз съм без хъбове
      ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

По скоро са много,мисля че от 20-25 повече не е нужно за не сьстезателен автомобил,и хьба ми се счупи след като ми се скапа главината,просто оста почва да ходи на каде си сака и направо изкопа хьба,предния ден по едни скали маи я прецаках(лагера се е смлял-ама нито виеше нито шумеше по някакьв начин),ама за хубаво ,сложих на AVM хьбове.Ако се намери точен размер за витара на фланци ,някои стругар ще ги измаистори.
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

добре а шпилките как се удалжават
          ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            По скоро са много,мисля че от 20-25 повече не е нужно за не сьстезателен автомобил,и хьба ми се счупи след като ми се скапа главината,просто оста почва да ходи на каде си сака и направо изкопа хьба,предния ден по едни скали маи я прецаках(лагера се е смлял-ама нито виеше нито шумеше по някакьв начин),ама за хубаво ,сложих на AVM хьбове.Ако се намери точен размер за витара на фланци ,някои стругар ще ги измаистори.
            Пак казвам.Витарите имат фтулки вместо лагери от вътрешната страна на главината.Там където ляга остта на катеро.Тази фтулка се износва,защото е мека.Преправя се подходящ материял и готово...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              Пак казвам.Витарите имат фтулки вместо лагери от вътрешната страна на главината.Там където ляга остта на катеро.Тази фтулка се износва,защото е мека.Преправя се подходящ материял и готово...
              или иглен лагер

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                добре а шпилките как се удалжават
                Със специално лепило за шпилки.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                  Със специално лепило за шпилки.
                  Фланците са си със шпилки и до колкото знам при Явор има и по малки .
                  Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Главините са с лагери.Конусовидни.Те лагеруват на една втулка ако може да се нарече така тъй като е външната черупка на лагера.Точно тя е набита в главината.При мен тази втулка е превъртяла и има луфт между нея и главината.Ако престържа главината с 2мм и набия друга втулка в която да набия черупката на лагера дали ще се получи? Ако някои знае каксе прави да каже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X