Поради спукване на пластмасата ми предстои смяна на радиатора лепих я но не става по баирите загрява и започва да изхвърля от цепнатината антифриза иначе по път само леко сълзи .Въпроса ми е които е сменял на Витара 1.6 16v без климатик радиатор кои няма да създава проблеми гледам в АВТОРАДИАТОРИ NGR има за по 123лв на други места по 150 само че дали ще вършат работа или ще греят .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
радиатор за витара
Свий
X
-
От: радиатор за витара
Миналата година смених моя на същия автомобил с някакъв,дори не му знам и марката за 175 лв. бял на цвят -никакви проблеми,както на голяма скорост така и в калта.Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
-
Колега дай ми размер на питата(с каква височина е) или ако искаш ми звънни на 02/44 30 330 - При мен има отстъпки за Колеги от форума.
Лек и успешен ден.Последно редактирано от Mihael Garnev; 26-03-14, 15:00.SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15
Коментар
-
Първоначално публикуван от shadow a Преглед на мнениеПоради спукване на пластмасата ми предстои смяна на радиатора лепих я но не става по баирите загрява и започва да изхвърля от цепнатината антифриза иначе по път само леко сълзи .Въпроса ми е които е сменял на Витара 1.6 16v без климатик радиатор кои няма да създава проблеми гледам в АВТОРАДИАТОРИ NGR има за по 123лв на други места по 150 само че дали ще вършат работа или ще греят .
Коментар
-
Здравей колега,
Дали да не опиташ да да го залепиш с хубав /скъп/силикон от този който е като "салам"
Според мен преди да купиш друг радиатор е хубаво да пробваш да свалиш този, да го подсушиш хубаво и да го залепиш със нещо качествено например това : http://www.gsstroimarket.bg/view/9277.html
Ето ти и една тема какво съм правил Аз по радиатора е досега не съм имал никакъв проблем :
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102735
виж датата на темата - досега нямам никакъв проблем!
Може да отвориш радиатора и да го почистиш от боклуци ,които със сигурност ще има и да залепиш пластмасата от вътре!
Моята витара също загряваше ама след почистването всякакви такива проблеми се решиха.
Ако решиш да пробваш се информирай силикона на колко градуса издържа , мисля че има различни!
Дано съм бил полезен.
Поздрави.Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
костeнурков спринт.... и в гората !!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар