Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми за Гранд Витара 2002 v6
Свий
X
-
От: Гуми за Гранд Витара 2002 v6
Първоначално публикуван от muary Преглед на мнениеи аз мисля точно такав размер да взимам за гранд витара 2002г след повдигането което ще права.Дали ще опират някаде,сега е с оригиналните 235/60/16при разлика половин сантиметър и нагоре?!отделно колкото вдигате, толкова и разширявате настрани, нали?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеАко имате и правилната джанта няма да опиратпри разлика половин сантиметър и нагоре?!отделно колкото вдигате, толкова и разширявате настрани, нали?!
kаде да гледам размера за да го написха да кажеш дали става
Коментар
-
Това са оригиналните лети джанти на 2.5. Широки са 7" и ет е +10по спомен. Същото е като на железните 7"-ци. Аз на такава след лифт съм със гуми 245/70/16 също АТ , но на друга марка и не опират никъде. На друга такава след същата операция и същите гуми /защото много ги хареса/ също няма проблем , но след монтиране на фланци по негово желание започна да закача в предната броня и леко отзад. След лека корекция с чука и ножа вече е ОК
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от muary Преглед на мнениемисля да я вдигна 7-8 см.,но да запазя ширината на гумите 235/70/16 намерил са 4 чисто нови по 184лв броя.какво ще кажете за размера0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар