Колеги от известно време при отваряне на която и да е врата,бутончетата за включване на плафона в купето отказаха да работят.Промивах,пръсках с контактен спрей,човърках,но .......В крайна сметка се оказа,че пружинките са отслабнали и не може да направи контакт.Та ако на някой му се намира нещо излишно,моля да ми помогне.Приемам и предложения за ремонт.Колата е SUZUKI VITARA 1.6,16V-1997г.-къса база.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
БУТОНИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ПЛАФОНА
Свий
X
-
От: БУТОНИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ПЛАФОНА
Ха-ха като прочетох заглавието на темата и се ухилих до ушиявно това е проблем при китарите на двете ми витарки копчетата не дават хубав контакт и мойто решение е взето отидох до една автоморга на един приятел сподех му мъките си а той рязко отсече Виждаш ли тия бръкми земай клещите и вари скуби
и аз нали добра душа клещи и отверка и която ми хареса на В6-цата на предните врати сложих някакви от масторбиши спейс рънар ае от всичко става... въпрос на търсене и препасване.Упех и пиши да видим твойто решение на проблема.
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
От: БУТОНИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ПЛАФОНА
Тази седмица я писах дъждовна и нищо не съм правил.Бутони от "омега"в малите градове няма от къде да се намерят, а по автоморгите не съм търсил.За сега съм в застой.Това не е кой занае какъв проблем ,но аз искам да поддържам автомобила се в "заводски"вид.Ще намеря решение и ще пиша.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар