Някои може ли да ми каже къде в Бургас да си направя центровка защото ходих в МИРКАТ и в двата БОША и никаде нямат програма. Колата прекъсва и глъхне а съм и сменил всичко(свещи,кабели и делко)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с центровката на САИДКИК
Свий
X
-
До: Проблем с центровката на САИДКИК
Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнениеНякои може ли да ми каже къде в Бургас да си направя центровка защото ходих в МИРКАТ и в двата БОША и никаде нямат програма. Колата прекъсва и глъхне а съм и сменил всичко(свещи,кабели и делко)Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
-
Каква е колата бе колега ????
Обем на мотора, означение, година на производство ...
Че е с черни гуми знаем всички!
Какво общо има "центровката"?
И най- важното .. ЗА КАКВО ИМ Е ПРОГРАМА ..
Нямат ли си уиндоус
Ако чак си толкова на умиране налей една туба бензин ... и ела.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнениеВ МИРКАТ ми казаха че проблема е от центровката но нямат програма.
Забравих да добавя че когато подам газ и я върна колата припатква, колата се кара на бензин.
Като ти припатква в ауспуха,гледал ли си го дали не е пробит.Това е само идея.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеКаква е колата бе колега ????
Обем на мотора, означение, година на производство ...
Че е с черни гуми знаем всички!
Какво общо има "центровката"?
И най- важното .. ЗА КАКВО ИМ Е ПРОГРАМА ..
Нямат ли си уиндоус
Ако чак си толкова на умиране налей една туба бензин ... и ела.
Мерси за предложението да доида, ти си ми наблизо и ще скокна още тази седмица стига да мога да се освободя за един ден.
Ако можеш да ми пратиш някакви твои координати на e-mailleg_andreev@abv.bg.
Коментар
-
Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеАко гърми в ауспуха е богата горивна смес а в смукателя е на бедна горивна смес.Тея от Миркат какво точно ти казаха че немогат да регулират,за какви програми става въпрос.На този автомобил му трябва един стробоскоп и газанализатор, явно нищо не разбират от автомобили.Като регулираш запалването на 7градуса предварение, остава да докараш CO-то на единица и това е.Питай ги тея "разбирачи" какви данни точно им трябват,за този автомобил има всичко в интернет.
Като ти припатква в ауспуха,гледал ли си го дали не е пробит.Това е само идея.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар