Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с центровката на САИДКИК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с центровката на САИДКИК

Някои може ли да ми каже къде в Бургас да си направя центровка защото ходих в МИРКАТ и в двата БОША и никаде нямат програма. Колата прекъсва и глъхне а съм и сменил всичко(свещи,кабели и делко)

До: Проблем с центровката на САИДКИК

Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнение
    Някои може ли да ми каже къде в Бургас да си направя центровка защото ходих в МИРКАТ и в двата БОША и никаде нямат програма. Колата прекъсва и глъхне а съм и сменил всичко(свещи,кабели и делко)
    Какво общо има центровката в случая.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

В МИРКАТ ми казаха че проблема е от центровката но нямат програма.
      Забравих да добавя че когато подам газ и я върна колата припатква, колата се кара на бензин.

Коментар

Каква е колата бе колега ????
        Обем на мотора, означение, година на производство ...
        Че е с черни гуми знаем всички!

Какво общо има "центровката"?
        И най- важното .. ЗА КАКВО ИМ Е ПРОГРАМА ..
        Нямат ли си уиндоус

Ако чак си толкова на умиране налей една туба бензин ... и ела.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнение
          В МИРКАТ ми казаха че проблема е от центровката но нямат програма.
          Забравих да добавя че когато подам газ и я върна колата припатква, колата се кара на бензин.
          Ако гърми в ауспуха е богата горивна смес а в смукателя е на бедна горивна смес.Тея от Миркат какво точно ти казаха че немогат да регулират,за какви програми става въпрос.На този автомобил му трябва един стробоскоп и газанализатор, явно нищо не разбират от автомобили.Като регулираш запалването на 7градуса предварение, остава да докараш CO-то на единица и това е.Питай ги тея "разбирачи" какви данни точно им трябват,за този автомобил има всичко в интернет.
          Като ти припатква в ауспуха,гледал ли си го дали не е пробит.Това е само идея.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Каква е колата бе колега ????
            Обем на мотора, означение, година на производство ...
            Че е с черни гуми знаем всички!

Какво общо има "центровката"?
            И най- важното .. ЗА КАКВО ИМ Е ПРОГРАМА ..
            Нямат ли си уиндоус

Ако чак си толкова на умиране налей една туба бензин ... и ела.
            Колата е СУЗУКИ САИДКИК 1.6 1996Г.
            Мерси за предложението да доида, ти си ми наблизо и ще скокна още тази седмица стига да мога да се освободя за един ден.
            Ако можеш да ми пратиш някакви твои координати на e-mailleg_andreev@abv.bg.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
              Ако гърми в ауспуха е богата горивна смес а в смукателя е на бедна горивна смес.Тея от Миркат какво точно ти казаха че немогат да регулират,за какви програми става въпрос.На този автомобил му трябва един стробоскоп и газанализатор, явно нищо не разбират от автомобили.Като регулираш запалването на 7градуса предварение, остава да докараш CO-то на единица и това е.Питай ги тея "разбирачи" какви данни точно им трябват,за този автомобил има всичко в интернет.
              Като ти припатква в ауспуха,гледал ли си го дали не е пробит.Това е само идея.
              От МИРКАТ ми казаха яе без програма за стенда могат само да гадаят. ако аз разбирах шях да си я оправя сам но уви не мога. аз мисля че колата припатква горе в колекторите, а момчето от което я взех ми каза че някакъв маистор му е човъркал предварението.

Коментар

Прочети Тук .....
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X