Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиуретанови тампони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Полиуретанови тампони

Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение
    За ресорите на тойота ,първите два са за купето.
    Говорим за Витара ! Кажи и докажи с какво тези са по добри от оригиналните ???
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Полиуретана ли трябваше да се замръзява като се стругова, или съм в грешка?

Коментар

Иначе си трябва стругар от тия, по-старите. Но и на полюса да го работи, пак такъв. За много леки автомобили, тези от първия пост, не се изложили ни най-малко.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Здравеите колеги
          Някои може ли да каже откъде мога да си закупя такива полиуретанови заготовки.
          Бат Радо е писал че в Ст.Загора имало някакво място ,но ако някои има повече информация ще съм благодарен ако я сподели
          Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

В Гугъл излизат. И втулките и материала.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
              В Гугъл излизат. И втулките и материала.
              За Стара Загора производителя е участник в този форум.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                Говорим за Витара ! Кажи и докажи с какво тези са по добри от оригиналните ???
                Ванка,никога не съм се съмнявал в познанията ти за Витарата.Пуснах темата защото случайно попаднах на материал за полиуретановите тампони.Тъй като за нашите машини май не немерих нищо по темата,затова задахо и въпроса.Ако истинските оригинални издържат за това,за което ми трябват не е никакъв проблем да си сложа такива.За съжаления познанията ми за Витарите клонят към нула и не изпитвам никакво неудобство да си го призная.Затова сте вие да помагате със съвети.Поздрави.
                Нека силата да бъде с нас!
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

За къде ти трябват ? За Витара от оригиналните няма по-добри.
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                    За къде ти трябват ? За Витара от оригиналните няма по-добри.
                    Май наистина оригиналните/втора употреба/ ще се окажат по-доброто решение.
                    Последно редактирано от Радо 57; 04-03-14, 12:01.
                    Нека силата да бъде с нас!
                    Suzuki Grand Vitara
                    +34 642 91 4154

Коментар

Айде кажете сега заслужава ли си? Трябва да сменям и аз ,а последните от магазина изкараха година...Май отивам на полиоретан и аз...Като този на Митко Янков...Някакви негативи ще има ли при по ежедневна експлоатация...пък и материалите идват около 100лв ...колкото и тампони инакви....
                      Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Сложил съм полиуретан на няколко от колите си. Никога вече няма да сложа гумени.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Сложил съм полиуретан на няколко от колите си. Никога вече няма да сложа гумени.
                          И колата започва да вози като каруца.Ако бяха толко хубави всички производители щяха да ги използват за първоначално вграждане в автомобила.
                          .
                          0 8 76 36 8 542

Коментар

Аз съм монтирал на обеците на ресорите и съм много доволен, няма никаква промяна на возията и най важното за над 2 години и доста километри нямат никакво износване !
                            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Мога да споделя моите впечатления.<br>На Патрола всички възможни тампони съм заменил с полиуретанови, вкл. и тези на купето.<br>След 6 години експлоатация съм много доволен.<br>Важно е да подчертая, че всичките са произведени фабрично и за конкретния модел.<br><br>Примерно, предните носачи са оборудвани с ОМЕ, също както и панхардите.<br>На задните носачи са от друг производител, но не му помня името - тъмносини са.<br>Биелетките са тунингови, принципно различни и си бяха с полиуретанови тампончета и "ролки".<br>Дълго чаках за тампоните на купето, но като видях старите, разбрах, че си е заслужавало.<br><br>Не бих се захванал с произвеждането на тези неща от материал, просто защото и хабер си нямам от понятия като твърдост, допуски, видове материали, начини на обработка и т.н., а принципа "проба-грешка" не ми харесва - много е трудоемък.<br><br>Сега си задавам въпроси за 90-ката и какво предлага пазара за нея.<br>Поръчал съм оригинални, предни биелетки ... без малко 200 лв.<br>На старите, тампочетата са останали на 40%, за ябълковидните връзки няма да говорим.<br><br>Дано има полза от написаното!

По време на изпращане на мнението спря нета и се получи тази липса на нови редове - моля за извинение.
                              Последно редактирано от mitkochanev; 01-08-14, 11:34.
                              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                              ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X