Някой кара ли Витарката си с полиупетанови тампони.За сега намирам две фирми производители,като едната е от Ст.Загора.Ако някой има монтирани подобни тампони да сподели впечатления.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Полиуретанови тампони

Свий

X
- 

От: Полиуретанови тампони

Слагал съм, не на Витара но ефекта би трябвало да е еднакъв.

Самите тампони са почти вечни. Проблемите се прехвърлят на железата около тях. Започнаха да разбивам биалетки като им сложих полиуретанови тампони. Смених ги с гумени и се оправи работата. Общо взето ще спестиш от тампони за да дадеш за железа.

- 

Аз сложих полиуретанови тампони миналата седмица. Остана ми само на А-рамото да ги сменя. Пробвах я около 2 км. по габровските дупки и по един черен път. Честно да ти кажа не очаквах чак такъв ефект Остана ми само на А-рамото да ги сменя. Пробвах я около 2 км. по габровските дупки и по един черен път. Честно да ти кажа не очаквах чак такъв ефект Няма нищо общо с преди. Изключително стабилна с висока скорост, много стегната возия, страхотна реакция на волана. Много съм доволен! В момента преправям А-рамото и като свърша ще я изкарам за по-сериозен тест. Няма нищо общо с преди. Изключително стабилна с висока скорост, много стегната возия, страхотна реакция на волана. Много съм доволен! В момента преправям А-рамото и като свърша ще я изкарам за по-сериозен тест.

Малкото снимки, които съм направил:

Коментар
- 

Ще чакам коментари.Имаш ЛС.Първоначално публикуван от mitkoyankov Преглед на мнениеАз сложих полиуретанови тампони миналата седмица. Остана ми само на А-рамото да ги сменя. Пробвах я около 2 км. по габровските дупки и по един черен път. Честно да ти кажа не очаквах чак такъв ефект Остана ми само на А-рамото да ги сменя. Пробвах я около 2 км. по габровските дупки и по един черен път. Честно да ти кажа не очаквах чак такъв ефект Няма нищо общо с преди. Изключително стабилна с висока скорост, много стегната возия, страхотна реакция на волана. Много съм доволен! В момента преправям А-рамото и като свърша ще я изкарам за по-сериозен тест. Няма нищо общо с преди. Изключително стабилна с висока скорост, много стегната возия, страхотна реакция на волана. Много съм доволен! В момента преправям А-рамото и като свърша ще я изкарам за по-сериозен тест.

Малкото снимки, които съм направил:
 [ATTACH=CONFIG]686702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]686703[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]686704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]686705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]686706[/ATTACH]Нека силата да бъде с нас!
 Suzuki Grand Vitara
 +34 642 91 4154
 Коментар
- 

Преди време мислех да слагам полиуретанови тампони на обеците на ресьорите и по предницата, но тези тампони имат един гаден недостатък, след известно каране почват много гадно да скърцат и това ме отказа от полиуретановите тампони...
 Коментар
- 

Не и ако ги гресираш с морска грес,както им се полага!Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеПреди време мислех да слагам полиуретанови тампони на обеците на ресьорите и по предницата, но тези тампони имат един гаден недостатък, след известно каране почват много гадно да скърцат и това ме отказа от полиуретановите тампони...LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
 Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
 Коментар
- 

Тка е иска яко гресиране и това е май е единствения им недостатък.Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеНе и ако ги гресираш с морска грес,както им се полага!Нека силата да бъде с нас!
 Suzuki Grand Vitara
 +34 642 91 4154
 Коментар
- 

Не само и цената и правенето им е ГОЛЯМ недостатък. Ако още не е ясно питайте ще кажа , а и колегата с розовитеПървоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнениеТка е иска яко гресиране и това е май е единствения им недостатък. да се включи след здрави тестове ! Какво е с тея тампони ?

0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara да се включи след здрави тестове ! Какво е с тея тампони ?

0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
 Коментар
- 

FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
 BJ42 04 1982
 FJ62 11 1983 skipe blago4x4
 LZ 2 BHB
 Коментар
- 

Това за предните носачи ли ???Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]687527[/ATTACH]
 [ATTACH=CONFIG]687528[/ATTACH]
 Само ги намазах тех. вазелин ,като ги монтирах и си взех такъламит на въздух ,но не съм ги гресирал 45000км.
 За 60/40ката ги правих Ф35 вътрешен диаметър 16мм -40ката 18мм за 60ката. 75 по Шор твърдост,0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар