Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Над 120 светва чека

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Над 120 светва чека

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Това не го разбрах. Когато чека светне, компа запомня грешката и си я помни докато не го "изчистиш". И след 3 дена да минеш диагностика, тя грешката си е все там, независимо дали чека в момента свети или не.
    Или имаш предвид нещо друго?
    Привет !. Не ми се разделя с 20-30 лв.само заради това.Ако го прави постоянно, или не върви както трябва, или пък се отразява на разхода-да, бих я закарал на диагностика.Ама при това нищожно светкане за 1 сек. не знам дали си заслужава.То и АБС ми светка понякога, ама си действа нормално, прегледал съм го и вс. е ОК. А, сега се сещам нещо- дали не е възможно да си прави само-диагностика компа и затова да светка чек-контрола ?.

Коментар

Май никой не ги разбира тия чекове... Някой майстор няма ли да се включи с едно лично съобщение /да не се приеме като реклама/. Една диагностика ще ми дойде добре - КОЙ да я направи е въпросът! За София, Самоков и региона - сервиз, телефон на майстор. Всички сами ли си правят колите!

Коментар

Ходих на диагностика и да ви кажа нито на ОБД, нито на пиновете няма записана грешка. Ще чакам да стане нещо по явно и тогава ще разбера от къде идва грешката.

Коментар

Като разбереш нещо, казваи да знаем.
          SUZUKI VITARA V6
          HONDA CBR 919RR
          MERCEDES ML
          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Същия проблем ми се е случвал на друг автомобил. Оказа се ламда сонда. Тези неща имат някакъв живот и като остареят почват да дават сигнали различни от тези които компа очаква от тях. Просто споделям без да ангажирам с мнение!
            Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X