Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРУЖНИ ЗА СУЗУКИ САИДКИК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРУЖНИ ЗА СУЗУКИ САИДКИК

Някои може ли да ми помогне? Искам да си сменя прожините на САИДКИКА с малко по-високи и по-твърди(от друг автомобил) защото го испозвам само за лов и риболов и предимно сме поне трима в него и доста кляка.
    Предварително Ви БЛАГОДАРЯ.

До: ПРУЖНИ ЗА СУЗУКИ САИДКИК

ЧАти бре,колега,чАти,ето как е направено това http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E8%F2%E0%F0%E0 Шь почна и аз да опявам за търсачката.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      ЧАти бре,колега,чАти,ето как е направено това http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E8%F2%E0%F0%E0 Шь почна и аз да опявам за търсачката.
      МЕРСИ!!!

Коментар

Един комшия използва пружини от Вартбург, но май ги е скъсявал и като вдигна Витарата й вкара 265/70R15. Смятай ги колко са високи.

Но твоите цели не са такива, така че с подложките може би ще е по-лесно.
        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
          Един комшия използва пружини от Вартбург, но май ги е скъсявал и като вдигна Витарата й вкара 265/70R15. Смятай ги колко са високи.

Но твоите цели не са такива, така че с подложките може би ще е по-лесно.
          Късно е вече за подложки, в4ера счупих две навивки от задна дясна пружина така че отивам на твоя вариант. Ще пиша за резултата.

Коментар

Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнение
            Късно е вече за подложки, в4ера счупих две навивки от задна дясна пружина така че отивам на твоя вариант. Ще пиша за резултата.
            Ще се радваме ако не забравиш да споделиш не само резултата ами и самото поставяне, рязане, мерене и всичко което е възможно .
            Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Абе, трЕа си пружина! Тази седмица слагам хем подложки, хем и пружини за по големи ходове!
              Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Без да искам да звучи като реклама - но паролата за вашите проблеми е "Иван Попов"
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia Преглед на мнение
                  Без да искам да звучи като реклама - но паролата за вашите проблеми е "Иван Попов"
                  В негови ръце ми е жипката!
                  Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                    Ще се радваме ако не забравиш да споделиш не само резултата ами и самото поставяне, рязане, мерене и всичко което е възможно .
                    Можеш да разчиташ на това.

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia Преглед на мнение
                      Проблема е че аз съм от Бургас, а предполагам че "Иван Попов" не е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X