Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебитомер за Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дебитомер за Гранд Витара

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
    Соти мерси за обяснението ,звучи доста примамливо.Можеш ли да дадеш повече инфо за тези момчета координати и т.н.
    предварително благодаря.
    JK
    Искам да променя програмата за управление на витарата.От миркат ми разправят, че не можело да се пипа там ама аз си мисля, че не им се занимава. Много е спъната на ниските обороти -140 коня, ама не се усещат, иначе, като се развърти над 3000 оборота е звяр, ама аз искам от 50 до 150 да върви по един и същ начин.
    По принцип мога.Но имай в предвид,че,ако ще правиш нещо такова,трябва да си подготвен за евентуални последици.В смисъл,че стария компютър(EKU) ще бъде премахнат изцяло,инсталацията ще бъде преработена(пренавързана,пуснати нови кабели и т.н. всякакви ТНТМ-та)и не на последно място,ако възникне проблем,ще трябва да търчиш при тях,защото другаде може и да не се оправят с преработките...Но мене ако питаш,си заслужава.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Aз го видях на живо, сигурно кията беше отслабнала 20 кила от към жици и компютри имаше много място в коша и далаверата с копчето много ми хареса караш си задминаваш не стига мощност цък и още 50 коня изведнъж. Единствения проблем е ако човек има желание после да я продава тази кола....
      no signature no problems

Коментар

Най-ми е интересно какво става с уродчетата по таблото, мерят ли нещо след това или показват каквото си искат.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Няма проблем.Мерят.Оригиналния компютър си седи само и единствено за това.Оборотомер и горивна помпа.Друго вече не управлява.Останалото е автономно.
          П.С.Божо,разликата в мощността на бензин и газ е 3 коня.На гумите.Мисля по-нататък да изхвърлям бензина.Поне резервоара.Че пречи...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Няма проблем.Мерят.Оригиналния компютър си седи само и единствено за това.Оборотомер и горивна помпа.Друго вече не управлява.Останалото е автономно.
            П.С.Божо,разликата в мощността на бензин и газ е 3 коня.На гумите.Мисля по-нататък да изхвърлям бензина.Поне резервоара.Че пречи...

Е да де ама нали разправяше за копче за икономичен и мощен режим.... аз засега видях само газ бензин де....
            Докъде докарахте мостовете?
            no signature no problems

Коментар

До никъде.Нема време.Ама ще тръгне и там...А за копчетата,сори,прав си.Просто не съм си направил такива режими.Не ми трябват.На газ разхода е невероятно малък.Ще видим с мостовете как ще е.

Коментар

От: До: Дебитомер за Гранд Витара

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Е да де ама нали разправяше за копче за икономичен и мощен режим.... аз засега видях само газ бензин де....
                Докъде докарахте мостовете?
                Търся дебитомер 65D0 за Сузуки Гранд Витара 2002г. номера на рамата мие jsafta52v00150826

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X