Защо исклЮчва на асфалт раздатката на сузуки витара
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПроблEми с раздатка
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: ПроблEми с раздатка
Първоначално публикуван от kelmo52 Преглед на мнениеЗащо исклЮчва на асфалт раздатката на сузуки витара0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеЗа Витара ли питаш или за Гранд Витара. Предполагам става въпрос за втората и го прави само на бързи при 4х4. При подаване и отнемане на газта лоста отива на зад и остава на 4Н. Проблема е при Гранд 98-03 г. и е от муфата в раздатката.Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениеНе, става въпрос за старата витара от 91г нагоре0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеИ как точно и изключва на старата Витара раздатката ? И какъв е проблема ?Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеСлучайно тази витара да е с някакъв бодилифт или друга модификация?
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеТова ми изглежда като различни предавателни числа на дифовете. Сменял ли е предния диф или така я е взел ? Не ми се вярва гумите да са му толкова различни.
Първоначално публикуван от gogo_fish Преглед на мнениеА случайно нещо,да е изкривена гредата на,която лежи раздатката?Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
А преди да му се случи това с изключването карал ли е пак на 4ка??? смисъл ако е карал хмммм Но ако не и аз предполагам че е предавателни числа.На сегашната ми китара ми опира леко малкото лостче в пласмасата и като подскочи някъде се изкючва 4ката но бързо го оправих с пилата по пласмасатаСузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Ивчо ,в събота ще ходя до Б-с и ще видя за какво иде реч , като се чухме преди седмица с Георги (келмо) по тела ,ми каза че я карал при Явор (вромос) карали са я два часа и нямала проблем ,та и аз съм малко шах но нали знаеш какво викал тъпана ,,Там като идем ще видим,,Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар