Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara 2.td 2005 Какви масла?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Vitara 2.td 2005 Какви масла?

Здравейте колеги,

Радвам се, че и аз имам "членска карта" за форума: Grand Vitara 2005 2.0td .

Догодина, януари или февруари, ми предстои смяна на ангренажен и пистов ремък, масла и филтри. Въпросът ми е: какви масла ( консистенция, класификация, количество, приемам препоръки и за производители и магазини ) да купя? Досега не съм имал автомобил 4х4, а при тях смяната не маслото не свършва само с двигателното. Затова се допитах до AutoData 3.38, която ми помогна със следната информация:

Въпросът ми е: мога ли да вярвам на AudoData-да и ако да - какъв производител и къде ще ми препоръчате да купувам?

Благодаря Ви предварително и хубав ден.

От: Grand Vitara 2.td 2005 Какви масла?

Колега може да е по лесно да драснеш от къде си има много колеги който имат сервизи и могат да те посъветват.Успех
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

От: Grand Vitara 2.td 2005 Какви масла?

Здравей Русанов,

Благодаря ти за отговора.

От София съм и съм хвърлил око на един сайт за масла - maslo1 - от него пазарувах преди за Ренцето и съм доволен. Но сега основният ми въпрос е дали мога да се доверя на прикаченото предписание за необходимите масла на джипката от AutoData 3.38. Междувременно направих справка в ръководството за експлоатация, което намерих в Нета, и там предписаните масла са същите по консистенция и клас. Има малки разлики при необходимото количество, но не е толкова фатално - ще поръчам онова количество, което е повече от двете. Имах възможност на работа да си подготвя списък кое масло, колко и къде да поръчвам Януари. Този списък не е пред мен сега, че го забравих в офиса, като го взема ще пиша тук и ще помоля за мнение.

Благодаря ви и хубав ден,
      Виктор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X