Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при сутрешно стартиране на двигателя.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при сутрешно стартиране на двигателя.

Сутрин първоначално палене: при първото завъртане на ключа не пали, при вторият опит пали на три цилиндъра за няколко секунди и след това всичко е наред, независимо колко пъти палиш или гасиш и дали е топла или студена, пали от раз. Веднъж остана на три цилиндъра и по време на движение през пресечен терен /без да гази през вода/. След изкачване на първа предавка със зор, загасих за известно време,след това всичко беше изчезнало така мигновено както и дойде. Не е задължително да направи този номер всяка сутрин, но от известно време наблюдавам, че зачести.
    Джипа е Сузуки Витара 1.6 16V инжекция 1992-93година.
    Притеснявам се че с моят късмет ще ми направи поредният номер в най-неподходящият момент. За това моля за съвет от къде да започна да търся.
    Благодаря предварително на всички отзовали се.

От: Проблем при сутрешно стартиране на двигателя.

Свещи, кабели?!?
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Свали свещите преди да въртиш сутрин-гледаи за мокро бутало с фенерче през дупката. После главата долу
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Свещите са сменени, а кабелите поръчани!
        Сега остава да чакаме.

Коментар

А клапана за обратното гориво как е ? Пробвай сутрин на студена да я запалиш след като дадеш и върнеш два пъти на контакт и след това стартираш .
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Точно този клапан ми прави на мен разни въртели и на моята 16В пак дълга но сутрин врътвам ключа 2пъти и на 3-тия Пали винаги от раз и после цял ден нямам проблеми... Успех
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Каква е ситуацията с този клапан, сменя се, или подлежи на някакъв ремонт /почистване/. И къде се намира точно!

Коментар

Ти първо направи ли проби с подкачване поне 2пъти...??
                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Поредна сутрин пробвам стартирането, по-начина описан от колегата ivan popov и нещата са значително по-добре. Между временно продължавам да пробвам по този начин всяка сутрин, а ако не съм я карал челият ден, пробвам и вечер. Колата пали значително по-лесно и по-добре.

Коментар

Тази сутрин пак мизерия при паленето. Все пак ми се иска да погледна този клапан, ако някой ме проясни за него разбира се. Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X