Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VIN номер на Витара 91 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• VIN номер на Витара 91 ?

Здравейте колеги,до скоро карах едно голфче 4х4 ,но от вчера съм собственик на една запазенка Витара 91 год. .Тези дни ще ходя в КАТ но не мога да намеря къде е щампован ВИН номера.Номера на двигателя го намерих,но ВИНа не успях ,предполагам трябва да е щампован някъде по шасито,едва ли е само табелката горе в дясно Ще съм благодарен на някой колега да ми каже къде точно да гледам,за да ми е спокойно като отида в КАТ.

От: VIN номер на Витара 91 ?

Номера стои точно зад предно дясно колело. Може да се наложи да го поизчистиш , доста кал се събира там

Коментар

Благодаря колега за бързият отговор . Утре ще го потърся и почистя както ме посъветва .

Коментар

Можеш ли да ми кажеш къде е номера на двигателя, че аз него немога да намеря а трябва и аз да минавам КАТ. Благодаря предварително

Коментар

Заставаш от лявата страна на колата,и поглеждаш в задната част на блока,там където се съединява със скоростната кутия,има широка плочка с номера,тъй като блока е алумин ,няма никаква корозия.С спрей за ражда,нафта или друг разтворител и парцалче лесно се почиства.Може да ползваш масленият филтър за ориентир,горе долу две педи от него в посока скоростната кутия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X