Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на Bat Dody

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витарата на Bat Dody

Здравейте,на всички,като начало -поздравления за Витарата ,това кърпене не е никак малко ,но явно любовта към нея е голяма .Доста добре е станала ,но имам един въпрос ,ламарините на багажника и тези на пода не трябва ли да са оребрени ,за да не се гънат и хлопат( надявам се да сте ме разбрали какво искам да кажа). На моята така ги правихме .За боядисването е доста добре,на моята съм го правил и така ,но най-оптималният вариант,който е направен от моята гледна точка една ръка 3в1-после една/две ръце боди - и накрая още една ръка 3в1 ,за мен така издържа най-много.И последно още един път поздравления за Витарата ,дано да те слуша дълго време.Поздрави Боби.

Коментар

Мисля че ниама да се огават и хлопат ,защото ползвахме 1,2 мм и 1,5 ламарина и даже неможе да мръдне доста е твърда. А за боята и аз мисля да е 3в1.

Коментар

3 в 1 е добре да се слага преди Бодито, че иначе файда няма. А дали щ държат ламарините отзад ... не знам, не съм пробвал без ребра. особено ако някой използува задните седалки по предназначение .... аз сложих профили и не съм имал проблем, но всеки си решава за себе си
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Преключих с мазането на Body-то вътре, утре ще я обращам на едната страна за да я намажа и отдолу.
          Прикачени файлове

Коментар

Те всички витари са на подобен хал,да не те притеснява като я направиш мераклийската ще те вози дълго време .Успех в начинанието !

Коментар

Браво. Много бързо напледваш.
              Успех по-нататак.

Коментар

Добре става.поздравления.
                Смяташ ли да лепиш изолация на пода от типа на изолин или друга подобна?
                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от _Константин_ Преглед на мнение
                  Добре става.поздравления.
                  Смяташ ли да лепиш изолация на пода от типа на изолин или друга подобна?
                  като стана дума, преди година един приятел и облепи неговата с .... даже не знам как точно се казва, някаква пореста гума, за изолация на климатиците я ползуват. Хем не напива вода, хем Витарката утихна доста. За мен има смисъл от такава заигравка, особено ако ще е кара по-често.

Коментар

Ето я изолацията.http://www.offroad-bulgaria.com/show...=30437&page=25
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Васе, по линка ми излизат някакви брони май? Или аз не съм догледал?

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                        Васе, по линка ми излизат някакви брони май? Или аз не съм догледал?
                        Пост №494
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Това за изолацията е добра идея, не бях се замислил за нея още но ще потърся по магазините от тази самозалепващата.

Коментар

Според мен, тази изолация не е много подходяща за пода. Като влезе вода под нея, там ще си и остане.
                            Аз съм замислил да я залея с течна гума, тъй като ми остана от покрива на гаража, който хидроизолирах.
                            Ако толкова държите на тази шумоизолация, по-добре я залепете под гумената стелка, така ще може да се вади да съхне.
                            Последно редактирано от Лъчезар; 17-11-13, 19:02.

Коментар

Свърших с подкалниците, вече са намазани с Body -то остава да се намаже и отдолу и шасото .
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                                Според мен, тази изолация не е много подходяща за пода. Като влезе вода под нея, там ще си и остане.
                                Аз съм замислил да я залея с течна гума, тъй като ми остана от покрива на гаража, който хидроизолирах.
                                Ако толкова държите на тази шумоизолация, по-добре я залепете под гумената стелка, така ще може да се вади да съхне.
                                Ако е залепена правилно и старателно, не влиза вода. Е, да де, то си зависи и от подготовкта на ламарините отдолу и така нататък.
                                Предполагам, че твоя вариант също би трябвало да е добър, поне що се отнася за хоризонталната част на пода. Благодаря за идеята!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X