Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЩЕ СИ ВДИГАМ ВИТАРКАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЩЕ СИ ВДИГАМ ВИТАРКАТА

Как мога да се свържа с Данчо

Коментар

Първоначално публикуван от totev78 Преглед на мнение
      Колега,ето един модел[ATTACH=CONFIG]629089[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]629090[/ATTACH],който би ти свършил работа също!ако те интересува звънкай 0878119383 Тони

За каква сума говорим

Коментар

0878 706714

Йордан Стоянов
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          0878 706714

Йордан Стоянов
          Благодаря за инфото.
          Обадх се на Данчо и се разбрахме, вече имам и купувач за единия чифт джанти, сега остава да продам и другия чифт които са си оригинални никелирани с Витарата.

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
            Колега, хубави гуми си взел. И аз от мерак с първата си витарка първо взех гуми после почнах с лифтове и т.н.. и не съжалявам защото така разбрах кое, как и защо се прави... иначе колкото и да ти обясняват друго си е да го видиш с очите си. Питаш дали е голям проблем че гумите ти опират - изобщо не е голям проблем, само трябва да вдигнеш витарата, да орежеш калниците и да смениш джантите. Сигурно се питаш колко ще ти струва това ? Лифт на окачването и купето около 1000 лв, орязване на калниците около 200 лв. Хубаво е като си се хванал да режеш калниците да орежеш и праговете защото са от ламарина и се мачкат като опират - там още около 200 лв. И така и така си почнал и броните не е лошо да смениш защото след лифт на купето трябва или да преправяш захващането на старите или да си направиш нови (да не говорим че ако слагаш лебедка със старите брони е много смешно) - излизат около 500-1000 лв. И една лебедка като сложиш още 1000 лв и си готов. Та това е общо взето целия филм Калкулацията ти я оставям на теб че не съм много добър със сметките
            Колега уби ме с тези цени...

Коментар

В мездра как са ? По ниски ли са?
              Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Добри, и аз смятах да ти го напиша, ама тогава се въздържах.

Повдигането на витара става много евтино, ако не си гъзорък.
                Колко ще ти вземат за труд, ако не искаш да се цапаш-Божа работа. Кой както намери, ама за тези цени аз бих се оплакал в агенцията за защита на потребителите.

Не си спомням на мен колко ми излезе повдигането, ама май беше 50 лева. Има го писано в темата за моята витара. Тези пари бяха за стругар, че имаше нещо което не можех да си направя сам, и това е.
                Фланците обаче ми излязоха скъпи, че и тежки-от стомана. Още малко и щяха да си дойдат на цената на нови китайски от Явор. Ама те пък са доста по-леки от моите, та не си заслужаваше да си играя да си правя, ама го научих по трудния начин.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо, сега ще го объркате момчето, ще излезе че е много евтино а то хич не е... замисли се малко, това са си реални цени, които съм дал. Това че някои от нас си правят нещата със собствените си ръце и ум не значи че всеки може да се хване и да ги прави сам... тук има адски много информация и всичко може да се направи от средноинтелигентен сръчен човек НО трябва да има и желание нали...

Коментар

На мен ще ми направи лифта Светльо от Видин(предложиха ми го и аз съм от видин и стана ) тои ми иска 80лв за работа и аз да си купя материялите (от темата на Славин).

Коментар

Тази цена за труд е много добра за качествен монтаж, проверете все пак маншоните на каретата дали има пукнатини, ако има ги сменете, за да не разглабяте пак . Има ли пукнатини след лифт се късат след ден до няколко месеца .
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да благодаря за савета . Вчера я вкарах (витарката) в р.Дунав в следствие от това се беше напълнила навсякъде с водорасли , докато чистех видях че десният-външен маншон е скъсан .

Коментар

Браво, с лифта на окачването си уцелил 10ката но няма да се разминеш само с него за този размер гуми Потърси си и тампони за купето от Вартбург и приготви и флекса да подстрижеш калниците и праговете. Успех с начинанието

Коментар

След толкова четене и размисли днес продадох гумите и сега ще си търя малко по малки. Не ми се ще да си потроша ВИТАРКАТА заради моята глупост, така че ще си и направя лифта но ще сложа по малки гуми205/75/15или225/75/15. Ако някой знае нещода пише. Благодаря предварително.

Коментар

Сложи 235/75/15 това е оптималния размер .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                                Сложи 235/75/15 това е оптималния размер .
                                Купих си гуми 225/75/15 малатеста кобра

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X