Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЦЕНИ НА ЧАСТИ ЗА ВИТАРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЦЕНИ НА ЧАСТИ ЗА ВИТАРА

В други форуми има такива теми,защо не и при нас ?Даже ,ако има колега ,който продава изгодно части нека пише тук и ни ориентира !Защото често пъти разликите са в пъти
    Сменях вчера лагери на задни полуоски-цена в Сливен 72 лв за комплект Оптимал,приятел от Бургас ми изпрати комплект Канако за 45 лв/лагера е КОЙО/,жило за ръчна спирачка в Сливен 27 лв за брой,пак в Бургас 27 лв за комплект.Наистина му правят добри отстъпки !
    И така започвам,надявам се да си помогнем с инфо и пазарим по-изгодно !

1.Комплект лагер+втулка+два семеринга за заден полувал-Канако с лагер Койо-45 лв
    2.Комплект от две жила за ръчна спирачка-27 лв
    3.Ляво спирачно цилиндърче-22 лв
    4.Спирачна тръбичка между двете задни колела/медна/ -18 лв
    ......последните две ги пазарих от Сливен,сигурно можеше и на по-добри цени
    0887/400121 Антон Донев

От: ЦЕНИ НА ЧАСТИ ЗА ВИТАРА

Ако трябват части магазин''КОКО АУТО 2012" - тел. Виваком 0887543007;Мтел. 02/44 30 330 и 0886133305.
    Намира се в гр.София ул.Цар Симеон 156.
    ИМА ОТСТЪПКИ ЗА КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА!!!
    SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Жило за ръчна преди година във Варна 51лв/бр. по евтино не намерих. И всички ме питаха ляво или дясно,взех ги и двете,разлика не открих.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Една корекция -оказа се ,че двете жила струват 43 лв ,а не 27 ,както писах по -рано .
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Колега маркучето (медно ) за спирачките в Габрово го копувах (1. 70 см) 12 лв.
          Преден ляв лагер + шарнир 120 лв общо по отделно не мога да кажа .

Коментар

Здравей колега можеш ли да ми кажеш от къде мога да си поръчам комплекта от две жила за ръчна спирачка.

Коментар

Колега(Kristiqn72) - Звънни утре след 09:00 на 0887543007 - и ще ти кажа.
              Виж ПОСТ 2 в темата......
              SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Ще купувам лагери за предните главини и задните полуоски;задни спирачни цилиндърчета;карета за предните полуоски;биалетки;спирачна помпа-от къде?
                Последно редактирано от Радо 57; 09-03-14, 19:00.
                Нека силата да бъде с нас!
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                  Ще купувам лагери за предните главини и задните полуоски;задни спирачни цилиндърчета;карета за предните полуоски;биалетки;спирачна помпа-от къде?
                  Колега за другите части както и да е но за каретата си ги вземи втора ръка .За останалите части и изгодни цени мога да ти съдействам

Коментар

Последното,което помня - дебитомер за Витара 97г - 2.0 /132к.с. (J20A) цена: 150лв ,от Японката в гр.София , бул. "Черни връх"
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Накладки за витара японска сглобка 88-98г-30лева японски, дискове невентилирани-25лв/бр. Чисто нови бутони за управление на ел. стъклата на витара от 1988г до 1998г в Миркат-340лева, при мен: по-евтино, за контакти в подписа

Коментар

Здравейте! Интересува ме цената на климатичният радиатор Витара,2,0 V6 1996г. Нисенс не го произвеждат,а в МИРКАТ е с поръчка и доста солен,ако някой сподели ще съм много щастлив щото идва лято.

Коментар

Питай колегата дето доставя части за японки. В Търговски партньори има координати.
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от laary Преглед на мнение
                            Здравейте! Интересува ме цената на климатичният радиатор Витара,2,0 V6 1996г. Нисенс не го произвеждат,а в МИРКАТ е с поръчка и доста солен,ако някой сподели ще съм много щастлив щото идва лято.
                            Аз имам радиатор, но ако може ми кажи размерите на твоят и номер на компресора?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X