Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата ми загрява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витарата ми загрява

Колеги имам сузуки витара 1.6 mi 8v проблема ми е следния като види малко зор или трафик загрява и губи вода (изпарява се през одушника на разшилителния съд ) в началото мислех че е от радиатора почистих го и нищо после махнах и термостата и пак същата работа отвориха ми двигателя - главата беше добре също така и гарнитурата не беше сдухана и видимо нямаше никъде дупка на блока и пак не се оправи купих си капачка и я напанах и пак същото и сега вече не знам какво да я правя . Така че събирам идеи . Благодаря ви предварително .

От: Витарата ми загрява

Проблема е в радиатора.Направи си проба.На витарата радиатора се сваля лесно.Мушни маркуч с голяма струя в горния отвор,същото количество трябва да излезе през долния.Ако почне да ти връща от отвора на маркуча значи е запушен.В повечето случаи няма шанс да го почистиш.В момента ако я оставиш на место ще си работи цял ден и няма да загрее,напниш ли я по някой трап ще качва като чайник.

Коментар

А виското ти дали работи или стой само за участие?
      Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
      Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
      "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от ivelin krastev Преглед на мнение
        Колеги имам сузуки витара 1.6 mi 8v проблема ми е следния като види малко зор или трафик загрява и губи вода (изпарява се през одушника на разшилителния съд ) в началото мислех че е от радиатора почистих го и нищо после махнах и термостата и пак същата работа отвориха ми двигателя - главата беше добре също така и гарнитурата не беше сдухана и видимо нямаше никъде дупка на блока и пак не се оправи купих си капачка и я напанах и пак същото и сега вече не знам какво да я правя . Така че събирам идеи . Благодаря ви предварително .
        Ивелине,за да не влизаш в повече "филми" намери в Габрово диагностик, който да открие проблема без да "РАЗГЛОБЯВА" нищо. Ако не може-или не знае,или няма "екипировка",-при следващия. Пробите и грешките ги плащате ВИЕ !!!

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
          А виското ти дали работи или стой само за участие?

Колега само това ми остана утре ще го проверя и се надявам да е от това вече .

Коментар

Ивелине пиши си телефона и ще ти звънна.Папката ти е пълна .Борето-Пловдив Разледай аз нямам перка и не загрява http://boreto2.snimka.bg/
            Последно редактирано от boreto2; 21-08-13, 20:17. Причина: Вече забравям и рано заспивам

Коментар

Нямаш ама виско а ел. перка имаш!!!

Коментар

Провери радиатора с маркуча, както ти писа колегата! И не е прав, на витарата си се чисти и става, като нов >
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Вече за не знам кой път ги пускам тези снимки:

Преди :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0052 (Medium).jpg
Прегледи:3
Размер:58.4 КБ
ID:5511256

след:

Име:IMG_0054 (Medium).jpg
Размер:55.6 КБ
ID:5511257
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле с какъв препарат си го чистил?

Коментар

С такъв:

Име:IMG_0053 (Medium).jpg
Размер:67.5 КБ
ID:5511262

Лайстна от чистачка, с тънкия диск направена на "трион". Яко чекии, 96 тръбички са. После отгоре с телена четка, ама това е за фасон, може и без четката. То ако ставало с препарат нямаше да се налага отваряне. Много хора се опитват да минат тънко-за 2 лева препарат обещаващ едва ли не излекуване от рак и спин, ма после даже започват да реват по-силно.
                      Много пъти съм казвал, че с минимални усилия се постигат минимални резултати.

В темата за моята витара съм описал по-подробно кое-какво.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                        Провери радиатора с маркуча, както ти писа колегата! И не е прав, на витарата си се чисти и става, като нов >
                        Ако става въпрос за разглобяване и чистене зае.би,Немам толкова нерви.Нов и положението се оправя.

Коментар

Като махнеш времето за демонтажа и монтажа/защото ще го има и при смяната с нов/,работата е не повече от час.Правил съм го този номер и то на витара, ефекта е огромен.А и новият си е бая цифра, по спомен м/у 250 - 300лв.Втора употреба може и да е по-зле от твоя.
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Новия няма да е със същото качество .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

С отстъпката беше някъде към 160-70 лева.Като марка не помня но трета година не е мръднал.Моите момчета я търкалят всеки ден.За втора употреба изобщо и не става дума,има си части за които трябват само нови.Ако човек има време може и да се занимава,то и ако нямаш пари си е вече по принуда.Та по горе като писах,че не се чисти имах предвид с препарат,не с разглобяване.Но пак смея да твърдя ,че проблема при колегата е точно в радиатора.Минал съм го този филм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X