Колеги имам сузуки витара 1.6 mi 8v проблема ми е следния като види малко зор или трафик загрява и губи вода (изпарява се през одушника на разшилителния съд ) в началото мислех че е от радиатора почистих го и нищо после махнах и термостата и пак същата работа отвориха ми двигателя - главата беше добре също така и гарнитурата не беше сдухана и видимо нямаше никъде дупка на блока и пак не се оправи купих си капачка и я напанах и пак същото и сега вече не знам какво да я правя . Така че събирам идеи . Благодаря ви предварително .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витарата ми загрява
Свий
X
-
От: Витарата ми загрява
Проблема е в радиатора.Направи си проба.На витарата радиатора се сваля лесно.Мушни маркуч с голяма струя в горния отвор,същото количество трябва да излезе през долния.Ако почне да ти връща от отвора на маркуча значи е запушен.В повечето случаи няма шанс да го почистиш.В момента ако я оставиш на место ще си работи цял ден и няма да загрее,напниш ли я по някой трап ще качва като чайник.
-
Първоначално публикуван от ivelin krastev Преглед на мнениеКолеги имам сузуки витара 1.6 mi 8v проблема ми е следния като види малко зор или трафик загрява и губи вода (изпарява се през одушника на разшилителния съд ) в началото мислех че е от радиатора почистих го и нищо после махнах и термостата и пак същата работа отвориха ми двигателя - главата беше добре също така и гарнитурата не беше сдухана и видимо нямаше никъде дупка на блока и пак не се оправи купих си капачка и я напанах и пак същото и сега вече не знам какво да я правя . Така че събирам идеи . Благодаря ви предварително .
Коментар
-
Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнениеА виското ти дали работи или стой само за участие?
Колега само това ми остана утре ще го проверя и се надявам да е от това вече .
Коментар
-
Ивелине пиши си телефона и ще ти звънна.Папката ти е пълна .Борето-Пловдив Разледай аз нямам перка и не загрява http://boreto2.snimka.bg/
Коментар
-
С такъв:
Лайстна от чистачка, с тънкия диск направена на "трион". Яко чекии, 96 тръбички са. После отгоре с телена четка, ама това е за фасон, може и без четката. То ако ставало с препарат нямаше да се налага отваряне. Много хора се опитват да минат тънко-за 2 лева препарат обещаващ едва ли не излекуване от рак и спин, ма после даже започват да реват по-силно.
Много пъти съм казвал, че с минимални усилия се постигат минимални резултати.
В темата за моята витара съм описал по-подробно кое-какво.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеПровери радиатора с маркуча, както ти писа колегата! И не е прав, на витарата си се чисти и става, като нов >
Коментар
-
Като махнеш времето за демонтажа и монтажа/защото ще го има и при смяната с нов/,работата е не повече от час.Правил съм го този номер и то на витара
, ефекта е огромен.А и новият си е бая цифра, по спомен м/у 250 - 300лв.Втора употреба може и да е по-зле от твоя.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
С отстъпката беше някъде към 160-70 лева.Като марка не помня но трета година не е мръднал.Моите момчета я търкалят всеки ден.За втора употреба изобщо и не става дума,има си части за които трябват само нови.Ако човек има време може и да се занимава,то и ако нямаш пари си е вече по принуда.Та по горе като писах,че не се чисти имах предвид с препарат,не с разглобяване.Но пак смея да твърдя ,че проблема при колегата е точно в радиатора.Минал съм го този филм.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар