Здравейте колеги проблемът ми е следния сутрин когато моторът е студен много трудно пали витарата на 3 или 4 път от завъртането,след това през деня няма никави проблеми пали си от първия път,става въпрос за Витара 2.0 V6 97 год.,ако може да помогне в коя насока да търся проблема ще съм му благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с паленето на витара V6
Свий
X
-
От: Проблем с паленето на витара V6
Дали не ти бяга бензина от магистралата? Пробвай да дадеш няколко пъти последователно на контакт с малки паузи и се ослушвай за звука на бензиновата помпа дали се променя. Стига да се чува де. След това върти и виж дали ще запали от раз.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
-
Мини я на компютър да се види лабда сонда , и разни сензори дали определят правилно сместа. Може сместа да е бедна , а при студен мотор трябва да е богата. Когато запалиш на студено /макар и трудно/ в началото прихълцва ли???Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.
Коментар
-
Ми вземи да напишеш по-подробно какво прави и ти какво си опитал .. а не колегите тук да фърлят боб и да гадаят , само да им кажеш .. аа ма аз таковата - бе не е това. 5 изречения повече гарантират по-бързото намиране на проблема.
аз бих сменил свещите и филтрите като за начало
Коментар
-
да колега прехълцва,проблема се появи след като ми настройваха инжекциона,а за диагностиката тука в Ямбол питах на няколко места неможели да я закачат
свещите и филтрите са сменени,възможно ли е да е от помпата
колега Slick аз за това питам от къде да започнаHonda CR-V FACE
Коментар
-
да с газов инжекцион (така я купих не съм го поставял аз) електрониката е полска стаг,изпаритела е томасето,защото се оказа че дюзите са малки за този мотор и трябваше леко да се разпробият,също така разхода беше доста голям.не чека не светиHonda CR-V FACE
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vasil82 Преглед на мнениеда колега прехълцва,проблема се появи след като ми настройваха инжекциона,а за диагностиката тука в Ямбол питах на няколко места неможели да я закачат
свещите и филтрите са сменени,възможно ли е да е от помпата
колега Slick аз за това питам от къде да започнаСузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар