Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хардтоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хардтоп

Колеги, търся уплътнение за предния хардтоп на самурайката ми.

От: Хардтоп

Е колеги, никой ли не знае някоя фирма за този тип уплътнения?

Коментар

Смъкни уплътнението и го снимай, видове много, фирми също, но не ти се иска да знаеш цената на метър ново по поръчка, успех.

Коментар

При мене като го монтира, тоя дето го изработи, използва поресто уплътнение, можеби неопрен, с най-обикновенно правоъгълно сечение.
        Така че предния ръб на хардтопа да го притисне към рамката на предното стъкло.

Коментар

Лошото е, че този дето ми боядисва джипа, не го е сложил правилно и взел че го залепил с монтажен силикон да не тече.Сега ме е страх, че като го смъкна може да се скъса или да не мога да махна силикона и джипа ще седи в гаража за неопределено време докато намеря решение. Та за това предпочитам да е оригинално.

Коментар

Е как така ще те е страх? То по лошо няма на къде,сега тече,после в най лошия случай пак ще тече. Все ми се струва че като го разбуташ,ще ти дойде музата как да го направиш. Алтернативата е да свикнеш с теча.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Колега, май не желаете да ви помогнат, казах да го снимате дори и монтиран на място и да измерите дължината му, за последен път пиша в темата, успех

Коментар

Ще го снимам когато се прибера от отпуск и направо ще го сваля пък тогава ще му мислим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X