Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно климатик на Гранд Витара 2,5 V6 2000г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно климатик на Гранд Витара 2,5 V6 2000г.

Здравейте колеги,

имам питане относно демонтажа на една част от климатичната система на колата.Трябва да стигна до един клапан ,който се казва ТРВ клапан на климатика,понеже ми изпуска фреон от него.Той се намирал близо до радиаторчето на парното под таблото.Трябва ли според вас да махна цялото табло,за да стигна и сменя този клапан или мога да махна само жабката и от там да имам достъп до въпросния вентил.Питам ,понеже от сервиза за климатици ми казаха,че трябвало да се разглоби цялото табло,а те работели с някакъв майстор,който вземал 200-300 лв.за това упражнение.Аз направо се втрещих като чух цената, и това само за да стигнат до клапана!Мисля сам да си правя това,но не знам дали да махам цялото табло или мога да си спестя работа.Благодаря на включилите се!

От: Въпрос относно климатик на Гранд Витара 2,5 V6 2000г.

Прати на сервиза и на майстора много здраве, и потърси други. За 300 лв. се сменя целият климатик...Мизерници.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

От: Въпрос относно климатик на Гранд Витара 2,5 V6 2000г.

Оказа се компресор.При 3-4 хил. оборота се видя как спира да се върти ролката на компресора от ремъка ,и лагера започва да присвирва.Това в друг сервиз се установи ,не при онези канадски лавандули!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X