Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се нарича тази част ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се нарича тази част ?

Предварително се извинявам ако темата не е на мястото си и съм я пляснал дибидюс най-отпред но имам нужда от помощ.Някой може ли да ми помогне с идентифицирането на тази част от Витарата.Този гумен маркуч се е размекнал и когато запаля колата и подам гас тя все едно се задушава и ще изгасне.Когато е загряла обаче няма проблем.Видях че когато ми прави тоз номер когато двигателя е студен ей това маркучле един вид се огъва (като вакум) и задушава двигателя.Та някой знае ли как се нарича за да мога да го сменя?
    Прикачени файлове

От: Как се нарича тази част ?

Това водно или въздушно сединение ли е?Ако е водно не се сещам ква е връзката с работата на агрегата студен или топъл освен ако не е обезвъздушен и топъл да прави възглавница и маркуча да е издут(но ще грее така че мн. малко вероятно) .Ако е въздушен може да управлява вакум регултор и като се гъне като черво за бахур на студено да бърка съотношението въздух/гориво,и в двата случая ако мислиш че там е проблема може да опиташ да армираш маркуча от вътре с помоща на пружина с подходящ диаметър и дължина и да се реши проблема
    За чужой счет пьют даже трезвеники и язвеники
    Мирослав Христов 0888310959

Коментар

Ама ако е маркуч за вятър, най вероятно е задръстен я въздушен филтър, я смукателен отвор, че да го гъне на вакуум.
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Въздух минава през маркуча!Това с армирането е мн добра идея.Проблема го прави когато двигателя не е пален и не е загрят.Когато се подаде газ горната част на маркуча 2см пред скобата дето е хванат се гъне навътре.При допир там маркуча е износен(груб) и ми мек.Ще опитам с пружината.Мерси мн на отзовалите се!Ако някой знае как се казва че да мога да поръчам нов ще е добре.

Коментар

Това да не е вентилацията на картерните газове? С някой груб филтър в широката част?
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

МЕтни номера на шасито колега,да видим какво ще си каже програмата относно тоя маркуч
            За какво са ни закони,като не ги спазваме?!

Коментар

Има и по-лесен начин. Просто да се отреже поразената част в края. маркучът си е армиран. Но пак ще се "задушава" , защото е позадръстено устройството. Успех!
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

А на самия маркуч как му се вика?По каталожна част как са го кръстили ,че като кажа "един гумен маркуч с удебеление и през който минава въздух" не му се сещат.Ако някой знае как се нарича или още по-добре го има да пише.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X