Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор на КАРБУРАТОР в София. Къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Майстор на КАРБУРАТОР в София. Къде?

Здравейте!

От 2-3 дни Дългия Самурай започна да прекасва и гасне при ниски обороти. Започна изведнъж и след консултация се предполаге, че карбуратора (1000 куб. мотор работи само на бензин) се е задръстил. Та питането ми е. Кой и къде в София може да свърши работа?

Благодаря прадварително?

От: Майстор на КАРБУРАТОР в София. Къде?

Ти.
    Мой съвет е, изучи го първо, и после го разглоби. Няма да ти се налага за пръв и последен път. Карбураторите си искат почистване от време на време.
    Сега, друг е въпроса защо е започнал да прекъсва. Освен запушване, може и въздух да е започнал да гълта от някъде под дросела.
    А електриките за сега да не намесваме

Коментар

Първоначално публикуван от bisko Преглед на мнение
      Здравейте!

От 2-3 дни Дългия Самурай започна да прекасва и гасне при ниски обороти. Започна изведнъж и след консултация се предполаге, че карбуратора (1000 куб. мотор работи само на бензин) се е задръстил. Та питането ми е. Кой и къде в София може да свърши работа?

Благодаря прадварително?
      Ходи и се консултирай на Козлодуй 88,търсиш Наско,нямам спомени нещо да му се е опряло!Можеш да му кажеш че Иво таксито те изпраща!
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Опцията аз да го разглобя винаги е актуална. Но за момента предпочитам да го погледне специалист.

Ще потърся Наско да видим, какво ще каже.

Коментар

Милчо Миленков, мой бивш учител по практика в бившия техникум "Вилхелм Пик" на Захарна фабрика(сега ПГТЕ "Хенри Форд"). Има и сервиз някъде в Обеля, доколкото помня. Из нета му намерих и телефон, но не знам до колко е актуален. Работи(работеше) и в района на техникума в частта му за практическа подготовка(отделни сгради са, в задната част на двора).
          Човека е коректен и изключително компетентен. Лично пред мен(както и пред много други) като негов ученик е ремонтирал десетки различни автомобили с най-различни карбуратори(дори водещи се малко екзотика за у нас). Видял съм и отношението му към клиента и способностите му като майстор с богат практически опит , със съответната респектираща теоретична подготвеност. Всичко това преди повече от десет години, но доколкото знам все още се занимава...и хората с по-сложните карбуратори знаят името му, а доста от тях го познават лично(макар че тези коли вече са на изчезване). С две думи, ако друг не свърши работа, това е човека!
          Макар че се съмнявам баш за този карбуратор да трябва чак толкова компетентен специалист.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Ако карбураторът е оригинален на самурая си е доста сложен, все пак е микуни, не безизвестна марка, но не и в Бг, успех

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
              Ако карбураторът е оригинален на самурая си е доста сложен, все пак е микуни, не безизвестна марка, но не и в Бг, успех
              Мотора е 1000-ка и карбуратора няма нищо общо с този на 1300 ... и е доволно уникално прост карбуратор ..
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                Мотора е 1000-ка и карбуратора няма нищо общо с този на 1300 ... и е доволно уникално прост карбуратор ..
                Това с 1000-та съм го пропуснал, все пак успех

Коментар

Докладвам!

Отлични впечатления останах от Наско на ул.Козлодуй 88 ! Човека му отне има няма 30мин. и Дългия започна да мърка! Както се и предполагаше жигльора на празен ход беше запушен. Цената.... символична! Незнам дали мога да пусна и номера му тук? Ако го имах нямаше да се разкарвам 2 пъти. Оказа се, че приема за ремонт от 12.00 на там. Пък аз му кацнах към 9.30 Дано попадам на повече такива майстори.

Благодаря на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                    Милчо Миленков, мой бивш учител по практика в бившия техникум "Вилхелм Пик" на Захарна фабрика(сега ПГТЕ "Хенри Форд"). Има и сервиз някъде в Обеля, доколкото помня. Из нета му намерих и телефон, но не знам до колко е актуален. Работи(работеше) и в района на техникума в частта му за практическа подготовка(отделни сгради са, в задната част на двора).
                    Човека е коректен и изключително компетентен. Лично пред мен(както и пред много други) като негов ученик е ремонтирал десетки различни автомобили с най-различни карбуратори(дори водещи се малко екзотика за у нас). Видял съм и отношението му към клиента и способностите му като майстор с богат практически опит , със съответната респектираща теоретична подготвеност. Всичко това преди повече от десет години, но доколкото знам все още се занимава...и хората с по-сложните карбуратори знаят името му, а доста от тях го познават лично(макар че тези коли вече са на изчезване). С две думи, ако друг не свърши работа, това е човека!
                    Макар че се съмнявам баш за този карбуратор да трябва чак толкова компетентен специалист.
                    +1.Също е бил и мой учител и подкрепям мнението на колегата.

Коментар

Милчо Миленков още работи във Вилхелм Пик и прави коли между другото. Телефонът му е 0888371672. Вчера ми оправи ладата поради липса на празен ход - направи обслужване на карбуратора и перфектна регулировка, както и смени долната плочка с лагера на делкото за 20 лева без частите. Колата сега върви по-добре от всякога.
                      Toyota Rav 4 2007 2.0 Aut
                      Kia Cerato 1.6 lpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X