Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скоростомера или жило на Витара V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скоростомера или жило на Витара V6

Здравейте колеги става въпрос за Витара дълга база 2.0 V6 мотор 1997 г.,та проблемът е следния :
    Витарата я взех със скъсано жило на километража и се чуваше едно чаткане все едно върти някакъв брояч и мислех че като смени жилото ще изчезне,но вчера като го смених с чисто ново проблема си остана,взех друг километраж пак без промяна,пак ново жило и все същата работа,вадехме и пиньона на ск.кутия нареде няма счупени зъби.Ако някой се е сблъсквал с проблема или може да ме ориентира какво да търся .
    Мерси предварителн
    Honda CR-V FACE

От: Проблем със скоростомера или жило на Витара V6

Има писано по тази тема, колега.Вземи порови се, прочети и ако няма решение на проблемите ти, тогава ще дискутираме.

Коментар

колега изчтоех всички теми и никъде не срещнах моя проблем,за това и пуснах тема
      Honda CR-V FACE

Коментар

Виж някъде жилото да не е леко под напрежение и при въртенето си, като опира повече в бронята да предава триенето по цялото жило и затова да се чува така.А иначе провери ли при откачено жило при километража дали като се движиш го има този шум.

Коментар

вчера открих проблема и колкото и смешно и глупаво да е,се оказа че зад радиото и часвника има пластмасово "ухо" което трябва да придържа жилото и което аз не съм видял при мушкането на жилото.Прилагам и снимка да се види Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130607_155911.jpg
Прегледи:1
Размер:97.4 КБ
ID:5493491
          Honda CR-V FACE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X