Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диференциал сузуки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диференциал сузуки

Колеги гледах но не намерих информация за разновидностите на диференциалите на различните модели на сузукитата специално за самурай ме интересува.На моите има само номер и букви по точно заден кн31 а преден кн61 или 7 като има и числа на задния доколкото видях в кръгче 19 и числото 99 предполагам годината .Интересувам се дали по тези номера се определя като данни предавателното отношение или както колегата е написал в систематизираната информация приемаме даденото число за даденост?
    И ако това са само парт номера как да разбера какъв е моя диференциал?
    vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
    Suzuki GSR600 98 hp
    Nissan Pathfinder 174 hp
    0878222 три 3 шест

От: Диференциал сузуки

Първоначално публикуван от Ивайло Стоянов Преглед на мнение
    Колеги гледах но не намерих информация за разновидностите на диференциалите на различните модели на сузукитата специално за самурай ме интересува.На моите има само номер и букви по точно заден кн31 а преден кн61 или 7 като има и числа на задния доколкото видях в кръгче 19 и числото 99 предполагам годината .Интересувам се дали по тези номера се определя като данни предавателното отношение или както колегата е написал в систематизираната информация приемаме даденото число за даденост?
    Предавателното число е на главното предаване не на диференциала .Ако е със оригиналното за 1988 годината е 3.909:1( главно предаване ) .....или сваляне и броене
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Стоянов Преглед на мнение
      Има тема по част от въпроса, но явно не си я видял
      Предавателни числа на Диференциали - Сузуки
      ... to be continued

Коментар

Не колега видях я- но проблема и примерно аз как да разбера с какви съм дали единия и еднакъв с другия и с какво предавателно отношение са според модел на диференциала .Може да е сменян и ако се разминават предавателните отношения е лошо по същата причина ако се наложи смяна да знам какъв да взема за да е еднакъв с другия.Та горе долу това ми е идеята.
        vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
        Suzuki GSR600 98 hp
        Nissan Pathfinder 174 hp
        0878222 три 3 шест

Коментар

Най-сигурен начин сваляш и броиш за да няма разминаване
          „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X