От онзи ден съм горд собственик на Гранд Витара къса база, 1.6, 2001г. Утре, понеделник, ще я регистрирам и ще пусна снимки. След това се почва ходене по майстори за привеждането и в идеален вид. Смяна на ангренажен ремък, ролки масла и т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да се похваля с новата си придобивка!
Свий
X
-
До: Да се поваля с новата си придобивка!
И от мен честито!
Тази пролет, ходейки по автокъщите, много се бях изкушил от такава "Витарка". Мисля, че е добър избор.
Със здраве да я караш, а и тя да е здрава!Искам България чиста!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнениеОт онзи ден съм горд собственик на Гранд Витара къса база, 1.6, 2001г. Утре, понеделник, ще я регистрирам и ще пусна снимки. След това се почва ходене по майстори за привеждането и в идеален вид. Смяна на ангренажен ремък, ролки масла и т.н.B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеА,само с бира се оправят тия неща.Честито.И със здраве.Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениечестито.безавариино каранеДа се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениезаповядай .ама ще ходим по балкана с моите машини.твоята много лъскавичка
Но с удоволствие ще се повозя на Паджерото без покрив!Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Честито, весели моменти с новата играчка
Ето и малко идейки за в бъдеще.
http://www.k9rdj.co.uk/ProjectGV/
Коментар
-
Като начало ще я омажа отдолу против ръжда. После трябва да видя двигателя, че е с газ и нещо глъхне/дави на високи обороти. А може и направо да я махна газта. После съм се ориентирал към Calmini 2.5" лифт, а за гуми - приемам съвети.
И май ще трябва да се отърва от всички пластмаси отвън по купето. Като за начало това, пък после....
Довечера ще кача снимкиДа се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар