Здравейте, имам едно задно гърне от лек автомобил, май корса, и се чудя дали да не го наставя на витарата? Аз я взех без него, и до 2.5к оборота е ок, но нагоре почва яко да бучи и ме дразни. Утре ще пусна и една снимка с размера на гърнето
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задно гърне за Витара 1.6 G16B
Свий
X
-
От: Задно гърне за Витара 1.6 G16B
Гледай да не я задушиш, ако това от корсичката е някое мъничко.
Моето на старата витара(8 клапана) го бях заменил с такова от лада(не знам коя точно) - стана една идея по-шумна(може би), но за сметка на това беше с 1-2 см по ниско и успях да го натамъня така, че да бъде по високо от рамата и да не задира при офроуд(което и целях при смяната!!!)
ЕДИТ: Сега изрових тази тази стара тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=57434 Та от нея си опресних спомените и в крайна сметка трябва нивово да сме сложилиПоследно редактирано от stojan_defender-a; 07-05-13, 19:28.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
-
От многоо работа нямах време да кача и някоя снимка на гърнето:
Като гледам сега, май това гърне е само за скрап, я специалистите да кажат моля?Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеГледай да не я задушиш, ако това от корсичката е някое мъничко.
Моето на старата витара(8 клапана) го бях заменил с такова от лада(не знам коя точно) - стана една идея по-шумна(може би), но за сметка на това беше с 1-2 см по ниско и успях да го натамъня така, че да бъде по високо от рамата и да не задира при офроуд(което и целях при смяната!!!)
ЕДИТ: Сега изрових тази тази стара тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=57434 Та от нея си опресних спомените и в крайна сметка трябва нивово да сме сложили
пс.Понеже старата Витара на Стоян е моя.Последно редактирано от ognqn; 17-05-13, 13:10.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеГледай да не я задушиш, ако това от корсичката е някое мъничко.
Както и да е, утре ще мина през Ем комплект да ги питам колко ще ми струва и дали ще могат да ми го монтират.Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Така, миналата седмица минах през Ем Комплект, извадиха един голям каталог, и се оказа, че моята витара фабрично си излиза без задно гърне, ами само с предно и средно, и некъв резонатор изотзадзе. Тъй като на моята е сменян, са сложили от некъв опел, но пък е перфектно, тъй като е над нивото на купето, а оригиналното провисва. Та с две думи, няма да го сменям, щото оригинално нема да изкара дълго.Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Ако търсиш гърне с малка височина и достатъчно добри качества, Колт 1.6 след 96та е добър вариант. С достатъчно големи тръби е и няма да души мотора, а е достатъчно ниско, за да може спокойно да го качиш над рамата и да не задира никъде. Ако ти се занимава - оставяш първото и колтовото и си ти. Хем ще стане високо, хем тихо.
Обаче ако искаш тишина - търси читава марка, че гледам за 20 - 30 - 40 лева продават разни непоръбени тенекета с гръмкия етикет "шумозаглушител", които имат нужната форма, но нямат и помен от правилните материали и дрънчат злобно.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар