Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при Витара 2,0 В6 136к.с.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при Витара 2,0 В6 136к.с.

Здравейте Колеги имам въпросната витара от 2г.от известно време възникна следният проблем :започва да прекъсва при достигане на нормална температура на двигателя както на бензин(по слабо) така и на газ(газов инжекцион) смених свещи и бубини но проблема не се реши може ли да ми дадете съвет от къде може да идва проблема и майстор който разбира и може да я диагностицира в района В.Търново Плевен Ловеч Свищов .Имам познат който има същата витара и в момента я продава на части и от нея мога да вземам части и да тествам

Поздрави и със здраве

От: Проблем при Витара 2,0 В6 136к.с.

Здравейте, ако има датчик за положението на коляновият вал, погледнете го. Не сте написали коя година е витарата, ако може напишете ми на лично номера на този ваш приятел с частите или ми звъннете на 0887941416.

Коментар

витарата е 1996г ще може ли да ме упътите къде се намира този датчик утре ще ти звънна след 18/00 че нещо не го разбирам това с личното писане

Коментар

Първоначално публикуван от lachezarpkb Преглед на мнение
        витарата е 1996г ще може ли да ме упътите къде се намира този датчик утре ще ти звънна след 18/00 че нещо не го разбирам това с личното писане
        Тази кола няма такъв датчик. Опитай със стъпковото моторче. Ако можеш вземи цялата дроселова клапа и я смени.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Здравейте смених стъпковото моторче , дебитомера няма промяна , другата седмица мисля да потърся някъде в Плевен или Търново да я закачат на компютър и да видим дали ще покаже нещо , ако някой колега познава такъв майстор ще съм благодарен ако ме упъти
          Прекъсванията са м/у 1000 и 2000обор. след това няма ядове , когато е на свободна и при рязко натискане на газта се чува едно препукване което сякаш избива от въздушният филтър

Коментар

Това което казваш се изразява като високоволтов проблем. Щом сте сменили свещи и бубини проверете инсталацията.
            878177589

Коментар

Здравейте колеги чудесата продължават вчера направих нова проверка на свещите като смених 3бр.поради доста слаба и разсеяна искра и прекъсването изчезна днес всичко започна отново , посъветваха ме да почистя лулите на бубините с коресилин ,почистих (накиснах) и дебитомера защото беше доста опушен утре ще видя какво е положението .Свещите които ползвам са NGK bkr6e като съм намалил разстоянието на 0,06(така било по добре при газ), не знам дали поради това намалено разстояние е това разсейване на искрата или просто свещите са ментаци (взех ги за около 6лв.бр.)

Коментар

Няма такава цена на свещи NGK!!!!!!
                Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

Аз залагам на бубините,с втора употреба ли ги смени?
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Бубините са сменени с втора употреба ,не знам дали има вариант да работят частично.Не знам дали има възможност да се направи някакво замерване на тези бубини .

Коментар

Това така не става проба-грешка, намери си някой читав диагностик да огледа, да премери тук-там и да се реши проблема. А така свободни съчинения, нищо няма да стане.
                      878177589

Коментар

В Търново знаеш ли при кого да я закачите на компютър? Ако не, драскай, ще те упътя.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Здравей Преслав ще ти бъда благодарен ако ме насочиш към кого да ми направи диагностика в Търново ,аз съм от Свищов и ако може да ми дадеш тел.номер че да мога предварително да си запазя час

Коментар

здравей колега.ако не си оправил проблема провери датчика на коляновия вал който се намира отдясно на двигателя.развърташ и пробваш.аз залагам на това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X