Здравейте колеги.Имам Витара къса база 1,6 моно и от 4 години е повдигната.До сега може би 5-6 пъти ми пропада педала за спирачката,на какво се дължи това моля помогнете
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пропада педала за спирачката
Свий
X
-
От: Помощ-пропада педала за спирачката
1. Въздух в спирачната система (провери нивото на течността и маркучите - дали не са напукани или сълзят).
2. Износени гумички на цилиндъра на спирачната помпа. (Ако при повторно натискане на педала си задържа високо)
-
Задните накладки са чисто нови. Барабаните са добри-няма ръб.Преди няколко месеца обезвъздушихме защото не спираше добре.Сега мисля че няма въздух,педала е твърд но от време на време пропада до долу и се оправя с няколко напомпвания
Коментар
-
Не е писано нищо да допълнителните симптоми, но щом Витараджиите си знаят къде е зарито кучето, нещата са напоовина решени
Ето я темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=152415
Коментар
-
Вчера я гледах и няма да опират апаратите никъде,но забелязах че при леко натискане на спирачката педала подскача-мисля че има крив диск.Надявам се днес да имам време да проверя луфтовете по предните лагери
Коментар
-
Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнениеЩе трябва да изчакам до 7ми като дойде стругара при нас на работа. Първо ще сваля дисковете ако има място да се изправят след това ще сваля и барабанитене ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
От: Пропада педала за спирачката
Под пускат гумичките на помпата най-вероятно подскачането на педала (крив диск)няма общо с пропадането не ги струговай премери им дебелината ако е под 18 мм.(вторични..)ако не са много зле имам колеги в софия който могат да ти ги изправят с машина (мога и аз но съм от самоков)а също мога да помогна с нови дискове помпа каквото е нужно..0895603825 Киро
Коментар
-
От: Пропада педала за спирачката
Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнениеНакладките отзад са нови- отпред са с много феродо -- не знам!!!!
Първоначално публикуван от wukovaБи ли ми казал къде е твоята тема за задни дискови спирачки че не я откривам. Благодаря
Намам такава тема, но в темата за блокажа съм щракнал някоя снимка:
http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=64301&page=7
Ако имаш някакви въпроси, питай.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар