Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пропада педала за спирачката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пропада педала за спирачката

Здравейте колеги.Имам Витара къса база 1,6 моно и от 4 години е повдигната.До сега може би 5-6 пъти ми пропада педала за спирачката,на какво се дължи това моля помогнете

От: Помощ-пропада педала за спирачката

1. Въздух в спирачната система (провери нивото на течността и маркучите - дали не са напукани или сълзят).
    2. Износени гумички на цилиндъра на спирачната помпа. (Ако при повторно натискане на педала си задържа високо)

Коментар

Или ти опира спирачния апарат като навиеш пълен
      Имаше подобна тема.
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Износени барабани.Ако след няколко напомпвания се втвърдява може да е от тях или да има възхух в системата.
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

При мен това се получи от отлепена накладка на задно дясно колело.

Коментар

Задните накладки са чисто нови. Барабаните са добри-няма ръб.Преди няколко месеца обезвъздушихме защото не спираше добре.Сега мисля че няма въздух,педала е твърд но от време на време пропада до долу и се оправя с няколко напомпвания

Коментар

Не е писано нищо да допълнителните симптоми, но щом Витараджиите си знаят къде е зарито кучето, нещата са напоовина решени
              Ето я темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=152415

Коментар

Вчера я гледах и няма да опират апаратите никъде,но забелязах че при леко натискане на спирачката педала подскача-мисля че има крив диск.Надявам се днес да имам време да проверя луфтовете по предните лагери

Коментар

Най вероятно има крив диск щом педала ти подскача.Виш дали не са много износени и направо ги сменяй.
                  Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                  Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Ще трябва да изчакам до 7ми като дойде стругара при нас на работа. Първо ще сваля дисковете ако има място да се изправят след това ще сваля и барабаните

Коментар

Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнение
                      Ще трябва да изчакам до 7ми като дойде стругара при нас на работа. Първо ще сваля дисковете ако има място да се изправят след това ще сваля и барабаните
                      Що не почнеш от помпата.........задните накладки.....абе ти си знаеш.
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

От: Пропада педала за спирачката

Накладките отзад са нови- отпред са с много феродо -- не знам!!!!

Коментар

Под пускат гумичките на помпата най-вероятно подскачането на педала (крив диск)няма общо с пропадането не ги струговай премери им дебелината ако е под 18 мм.(вторични..)ако не са много зле имам колеги в софия който могат да ти ги изправят с машина (мога и аз но съм от самоков)а също мога да помогна с нови дискове помпа каквото е нужно..0895603825 Киро

Коментар

Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнение
                            Накладките отзад са нови- отпред са с много феродо -- не знам!!!!
                            Питал си ме нещо на лични, но ти е пълна кутията и не мога да ти отговоря, а отговора ми е този:

Първоначално публикуван от wukova
                            Би ли ми казал къде е твоята тема за задни дискови спирачки че не я откривам. Благодаря
                            Здравей,
                            Намам такава тема, но в темата за блокажа съм щракнал някоя снимка:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=64301&page=7

Ако имаш някакви въпроси, питай.
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X