Помагайте, ако някой знае от къде да си набавя такива. От vromos ми отговориха, че не продават само тампоните.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся ПОЛИУРЕТАНОВИ тампони за задно окачване на Гранд Витара 2.0 дълга база
Свий
X
-
От: Търся ПОЛИУРЕТАНОВИ тампони за задно окачване на Гранд Витара 2.0 дълга база
Тук http://www.polyurethan.me/order.htm правят по поръчка за всичко май. Може да питаш.
Но помисли пак дали искаш полиуретанови тампони. Често се разбиват железата вместо да се амортизират тампоните когато се смени гума с полиуретан. Това от личен опит го казвам. Аз махнах всичко полиуретаново при мен и върнах гумата.
Коментар
-
От: Търся ПОЛИУРЕТАНОВИ тампони за задно окачване на Гранд Витара 2.0 дълга база
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеДейв от Bits4vits предлага, ако те устройва цената
Ако това име не ти говори нищо - потърси в гугъл
Дейв е точен и се нагажда според търсенето и предлагането. Преди няколко години търсих при него планки за завъртане на предния диф след 3" окачване за V6. (оригиналните на Calmini не стават за Витара V6). Тогава ми отговори, че няма и не беше мислил по въпроса... Вече обаче продава и точно такива планки... to be continued
Коментар
-
Първоначално публикуван от jja Преглед на мнениеТук http://www.polyurethan.me/order.htm правят по поръчка за всичко май. Може да питаш.
Но помисли пак дали искаш полиуретанови тампони. Често се разбиват железата вместо да се амортизират тампоните когато се смени гума с полиуретан. Това от личен опит го казвам. Аз махнах всичко полиуретаново при мен и върнах гумата.
Евентуално за по-евтин вариант може да се търси някъде по американските сайтове(там XL7 модела се среща), но пък доставката става много по сложна и бавна.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар