Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara миризма на изгоряло масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Vitara миризма на изгоряло масло

Здравейте Колеги,

Джипката е Гранд Витара - 1999 год., 2.0 бензин + газов инжекциони още в деня, в който я взех от майстора след смяна на лагерите на скоростната кутия, маслото на скоростната кутия и диференциалите и не изминах и 20 км и се появи миризма на изгоряло масло. звъня на майтора, а тй ми казва: " А, вярно ли бе, не може да бъде ! То е нормално така в началото, докато се поумеша маслото. " Явно на неговите услуги няма пак да заложа, та въпроса ми е някой да ме насочи - нещо е забравил да затегне ли, семеринг ли е пропуснал да сложи ?

Благодаря предварително
    VAZ 21214-Niva
    Grand Vitara 2.0 i V6 DB

От: Grand Vitara миризма на изгоряло масло

Възможно е да е олято масло по генерацията и кутията и за това да се усеща миризма в купето, мини през някой по дълбок гйол и може би миризмата ще изчезне.

Коментар

Благодаря за съвета. Гьол не намерих, но от самосебе си след още около 100 км пробег миризмата изчезна. Най-вероятно олятото масло си изгоря.
      VAZ 21214-Niva
      Grand Vitara 2.0 i V6 DB

Коментар

За съжаление днес миризмата се появи отново. Направи ми впечатление, че това става когато пускам по наклон на скорост - 3-та или на 4-та предавка
        VAZ 21214-Niva
        Grand Vitara 2.0 i V6 DB

Коментар

Огледай отдолу да не би да тече от раздатката и кардана да го хвърля върху тръбите на ауспуха. Като спускаш на скорост тръбите изстиват и се омазват и после като се нагреят почва да пуши и да мирише.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X