Колеги,имам странен проблем от известно време.Витарата ми се пълни с вода от страната на шофьора,подгизва.Днес вдигнах мокета огледах за някоя дупка или нещо такова няма.Да не е паднала някоя тапа в колоната под волана.Някой да е имал подобен проблем.Витарата е дълга база.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем витарата се пълни с вода !
Свий
X
-
От: Проблем витарата се пълни с вода !
Първоначално публикуван от totev78 Преглед на мнениеКолеги,имам странен проблем от известно време.Витарата ми се пълни с вода от страната на шофьора,подгизва.Днес вдигнах мокета огледах за някоя дупка или нещо такова няма.Да не е паднала някоя тапа в колоната под волана.Някой да е имал подобен проблем.Витарата е дълга база.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
В тая суша от къде дойде тая вода, чистачки да си ползвал напоследък, с измиване на стъклото.
Коментар
-
При мен го има същия проблем,не е от уплътнение,антифриз и т.н.,а от антената монтирана фабрично на колонката,при по силен дъжд и стабилно миене(от дупката дето излиза телта),замислил съм му силиконизиране.
П.с. Не задължавам никого с мнението си,просто при мен случая е такъв!
Коментар
-
Почисти маркучите, по които се оттича водата, която влиза през решетката за въздуха в купето! Когато са запушени с боклуци, водата влиза през решетката, няма къде да отиде и влиза през радиаторчето на парното.По-добре късно, отколкото по-късно.
Коментар
-
Водата влиза от снопа с кабели които излизат от купето към двигателя. Намира се над изхода за волана. Аз го намазах с температуро устойчив селикон и спря. За да провериш дали влиза от там вдигни капака на двигателя и излей около 1л. вода върху мястото където излизат кабелите и ако отвътре протече значи е това.
Коментар
-
И на моята Витара влизаше вода , проблема се оказаха дълбоките локви. Дори ми се е случвало да отварям вратата за да се истича водата. Реших проблема като махнах тапицетията на пода и гумените тапи , така лесно влизаше вода ама и лесно излизаше.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар