Здравейте.Преди два дни си купих сузуки джимни.Имам следния проблем-по време на движение автомобила започва да придърпва,стрелката на километража играе нагоре надолу и започват да премигват две жълти лампи долу на таблото в ляво, едната по-долната представлява катинарче закачено за автомобилна врата, а другата горната мисля че се казва чек или бъркам.Автомобила почти спира,когато изключа от скорост придърпването и играенето на стрелката на километража продължава.След изгасяне на двигателя и ново стартиране всичко се оправя до следващия път.На АМ Тракия от София до Стара Загора проблемът възникна 3-4 пъти.Някой знае ли нещо по въпроса? Джимнито е 2001г. 1,3.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помощ за сузуки джимни
Свий
X
-
От: помощ за сузуки джимни
Ако си от Стара Загора или наблизо, дай някакъв телефон за връзка.
Иначе ... вземи загледай по-внимателно жиците около таблото с предпазителите (вътрешното) за следи от външна алармаджийска намеса. Ако има такава огледай внимателно къде какво се прекъсва.
Огледай един по един и предпазителите, ако ти е калпав бушона (или гнездото) за ECU-то, ще ти прави точно тоя номер. Може да си поиграеш и с контактния ключ - палиш на място и леко разклащаш. не пречи да погледнеш и дали куплунзите на компа са напъхани докрай. И дали няма нещо рязано и кърпено по тях.
Почти съм сигурен, че е или калпав предпазител или външна намеса по инсталацията.
П.П. Да е жив и здрав колегата Валери Недялков, ей тук има и схемите на Джимньока.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар